Dressuurproeven vanaf 1 april 2022

Dressuurproeven vanaf 1 april 2022

Proeven BB t/m ZZ-Licht

Vanaf 1 april 2022 worden er tijdens de dressuurwedstrijden weer nieuwe proeven gereden. Deze proeven zijn gebaseerd op de vorige proeven, maar ze zijn op bepaalde punten aangepast zodat de lijnen logischer zijn.
Onderstaand staan de links naar de nieuwe proeven (pdf-bestand)

Veel plezier en succes met deze nieuwe proeven!


Reguliere proeven:

Klasse BB en B (proeven 16 t/m 21)

Kür op muziek:      


Proeven vanaf de klasse ZZ-Zwaar


Grade proeven


Proeven voor jonge paarden

Ook interessant

  • Atypische Myopathie - Esdoornvergiftiging

    Atypische Myopathie - Esdoornvergiftiging

    In de lente ontkiemen de zaden van de esdoorn en dus is er weer het risico op vergiftiging en de spierziekte Atypische Myopathie. Hoewel de ziekte niet heel vaak voorkomt, heeft het wel vaak een dodelijke afloop.

  • Juryleden nu ook op Startlijsten.nl

    Juryleden nu ook op Startlijsten.nl

    Op zoek naar een jury voor de wedstrijd? Dat kan vanaf nu ook op deze websites. Juryleden kunnen zich aanmelden en beschikbaar stellen. Verenigingen kunnen de juryleden zoeken en contacteren.  Op basis van een kwalificatie en provincie kan gezocht worden in de agenda van de jury.

  • Wedstrijdproblemen

    Wedstrijdproblemen

    Soms lijkt het allemaal wat tegen te zitten bij het rijden van wedstrijden. Ken je dat?

  • Paardenhouderij & familierecht (deel II)

    Paardenhouderij & familierecht (deel II)

    De artikelen zijn geschreven om een indruk te geven hoe een echtscheidingstraject eruit kan zien. Hierbij wordt kort ingegaan op de mogelijkheden en de consequenties. De drie delen zijn wellicht niet als typisch ' hippisch recht' te kwalificeren, maar aangezien een echtscheiding waarbij een paardenbedrijf of paardenmensen zijn betrokken in de praktijk regelmatig voorkomt, heb ik er toch voor gekozen om dit onderwerp eens te behandelen

  • Voorwaarts

    Voorwaarts

    Mijn instructeur zei vroeger altijd (als ik met een rood hoofd van inspanning te paard zat) dat het paard de enige was die moe mocht worden tijdens het rijden. En eigenlijk is het ook heel simpel: jij geeft been en je paard reageert daar voorwaarts op. Jij maakt een ophouding en je paard komt daarop terug.

Nieuwste vacatures

» Alle hippische vacatures bekijken
Chat