Winnaars Havens-blooper-actie!

vrijdag 7 september 2018 door Robert - Startlijsten.nl
Winnaars Havens-blooper-actie!

De winnaars van de Havens-blooper-actie zijn bekend! Onderstaande 5 personen winnen allemaal een zak Havens Endurance 14.

Lees hieronder de 5 winnende inzendingen!


Petra van Gellicum
Alweer heel erg lang geleden moest ik de ring in. M'n paard liep echt niet goed, dus ik was me echt heftig aan het concentreren op het rijden. Daar ging ik: A-X binnenkomen in arbeidsdraf, X halt houden en groeten... Ik keek op om te groeten naar de jury en wat denk je? Geen jury! Ik keek om me heen en wat denk je? Ja hoor, die zat achter me...

Eva de Kam
Na lang oefenen ging ik voor het eerst zelf op pad met paard en trailer. De zenuwen gierden door mijn lijf! Wat staat ze rustig dacht ik nog. Voorzichtig afremmen de rotonde over, rustig optrekken......pas in het volgende dorp kwam ik erachter dat ik mijn paard, die nog braaf aangebonden stond in de stal klaar voor vertrek, vergeten was...…..


Ellen Prinse
Mijn allereerste dressuurwedstrijd. B-proefje natuurlijk. Ik had geleerd dat je naar de jury moest rijden en netjes aanmelden. Dus ik stop braaf een paar meter voor een mevrouw die daar op een stoel zat, maar ze keek me niet eens aan. Dit bleef maar duren en ik dacht... en wat moet ik nu doen dan? Na zowat 5 lange minuten drong het tot mij door dat die mevrouw niet de jury was, die zat namelijk in een auto achter het bordje C. De dame op de stoel was een fotografe......voelde me wel héél dom!!


Sabine van Amerongen
Ik liep ooit de binnenbak in op mijn oude stal, staat daar mijn staleigenaar met een soort Fjord-achtige pony vastgebonden aan de muur. Hij had een zadel in zijn handen en toen ik vroeg wat hij aan het doen was bleek dat de pony voor de handel was en zadelmak zou zijn, ALS je het zadel erop kreeg. Ik zag het niet zo zitten dat hij er zelf op zou gaan en met zijn benen over de grond zou slepen, dus bood ik aan even te helpen en te zien of het beestje te rijden was (dat zou ik natuurlijk wel even doen met mijn grote bek...). Met wat moeite het zadel erop, toen ik erop (met cap, godzijdank!). En ponybeest was inderdaad hartstikke braaf! Stapje, drafje, helemaal prima. Dus ik galoppeer aan met al mijn jeugdig overmoed en riep al dat-ie zó naar de kinderboerderij kon. Maar ineens neemt pony die in een of andere race-auto veranderde een rotspurt en peert er KEIhard tussenuit. De binnenbak was niet heel groot dus ik zie na twee rondjes tevergeefs aan de handrem trekken de muur (want we hadden geen bakrand, maar gewoon een MUUR van betonblokken) op me af komen. Pony mindert geen vaart, nee, die stierde loeihard door, deed nèt voor de muur z'n hoofd naar beneden en rent in volle vaart tegen de muur aan. Ik word uit het zadel gelanceerd, knal keihard met mijn kop tegen de muur, en stuiter zo weer terug het zadel in... stalbaas pieste zowat in zijn broek van het lachen en mijn reactie was alleen maar "Henk, ik kom er nu af hè!"

Merel Mulder
Ik kan het jullie wel vertellen maar er zijn beelden van.. zie onderstaande link en scroll door tot:...1:28
En lachen !! Vooral voor het publiek was ik algemeen amusement. Zie: https://youtu.be/xGSPrFRIoyU?t=1m25s

 

Ook interessant

 • Vacatures

  Vacatures

 • Kijk! Een ballon!

  Kijk! Een ballon!

  Opa Geert staat samen met zijn kleinzoon Bram naar de paarden in het land te kijken. Dolenthousiast roept Bram ineens: 'kijk opa, een ballon!' En inderdaad uit de verte komt een knalgele heteluchtballon de kant van opa Geert en kleine Bram op.

 • Boekbespreking: Je paard succesvol trainen

  Boekbespreking: Je paard succesvol trainen

  Uitleg en mening over het boek "Je paard succesvol trainen".

 • Zoals een goed huisvader betaamt

  Zoals een goed huisvader betaamt

  Piet heeft tien merries die hij graag wil laten dekken. Henk beschikt over een haflingerdekhengst genaamd Mischa. Henk en Piet sluiten samen een overeenkomst inhoudende dat Mischa vier maanden bij Piet zal verblijven tegen een prijs van €600,-- zodat hij de merries van Piet kan dekken. Na twee maanden ontvangt Henk een telefoontje van Piet dat Mischa ernstige verwondingen heeft.

 • Goed getest: vliegendeken Fouganza

  Goed getest: Vliegendeken Fouganza

  Het testpanel testte deze keer de vliegendeken Fouganza van Decathlon.

Reacties

Reageren

Je mag nog 500 tekens gebruiken.

 1. Nicole Kremers

  #1

  Ik heb echt zitten lachen, goede winnaars uitgezocht!!!

Nu op de voorpagina

 • Nieuw artikel: Review: Ariat boots!
 • TV Vandaag: Global Champions Tour, Praag
Klik hier voor de voorpagina
Chat