Winnaars Havens-blooper-actie!

vrijdag 7 september 2018 door Robert - Startlijsten.nl
Winnaars Havens-blooper-actie!

De winnaars van de Havens-blooper-actie zijn bekend! Onderstaande 5 personen winnen allemaal een zak Havens Endurance 14.

Lees hieronder de 5 winnende inzendingen!


Petra van Gellicum
Alweer heel erg lang geleden moest ik de ring in. M'n paard liep echt niet goed, dus ik was me echt heftig aan het concentreren op het rijden. Daar ging ik: A-X binnenkomen in arbeidsdraf, X halt houden en groeten... Ik keek op om te groeten naar de jury en wat denk je? Geen jury! Ik keek om me heen en wat denk je? Ja hoor, die zat achter me...

Eva de Kam
Na lang oefenen ging ik voor het eerst zelf op pad met paard en trailer. De zenuwen gierden door mijn lijf! Wat staat ze rustig dacht ik nog. Voorzichtig afremmen de rotonde over, rustig optrekken......pas in het volgende dorp kwam ik erachter dat ik mijn paard, die nog braaf aangebonden stond in de stal klaar voor vertrek, vergeten was...…..


Ellen Prinse
Mijn allereerste dressuurwedstrijd. B-proefje natuurlijk. Ik had geleerd dat je naar de jury moest rijden en netjes aanmelden. Dus ik stop braaf een paar meter voor een mevrouw die daar op een stoel zat, maar ze keek me niet eens aan. Dit bleef maar duren en ik dacht... en wat moet ik nu doen dan? Na zowat 5 lange minuten drong het tot mij door dat die mevrouw niet de jury was, die zat namelijk in een auto achter het bordje C. De dame op de stoel was een fotografe......voelde me wel héél dom!!


Sabine van Amerongen
Ik liep ooit de binnenbak in op mijn oude stal, staat daar mijn staleigenaar met een soort Fjord-achtige pony vastgebonden aan de muur. Hij had een zadel in zijn handen en toen ik vroeg wat hij aan het doen was bleek dat de pony voor de handel was en zadelmak zou zijn, ALS je het zadel erop kreeg. Ik zag het niet zo zitten dat hij er zelf op zou gaan en met zijn benen over de grond zou slepen, dus bood ik aan even te helpen en te zien of het beestje te rijden was (dat zou ik natuurlijk wel even doen met mijn grote bek...). Met wat moeite het zadel erop, toen ik erop (met cap, godzijdank!). En ponybeest was inderdaad hartstikke braaf! Stapje, drafje, helemaal prima. Dus ik galoppeer aan met al mijn jeugdig overmoed en riep al dat-ie zó naar de kinderboerderij kon. Maar ineens neemt pony die in een of andere race-auto veranderde een rotspurt en peert er KEIhard tussenuit. De binnenbak was niet heel groot dus ik zie na twee rondjes tevergeefs aan de handrem trekken de muur (want we hadden geen bakrand, maar gewoon een MUUR van betonblokken) op me af komen. Pony mindert geen vaart, nee, die stierde loeihard door, deed nèt voor de muur z'n hoofd naar beneden en rent in volle vaart tegen de muur aan. Ik word uit het zadel gelanceerd, knal keihard met mijn kop tegen de muur, en stuiter zo weer terug het zadel in... stalbaas pieste zowat in zijn broek van het lachen en mijn reactie was alleen maar "Henk, ik kom er nu af hè!"

Merel Mulder
Ik kan het jullie wel vertellen maar er zijn beelden van.. zie onderstaande link en scroll door tot:...1:28
En lachen !! Vooral voor het publiek was ik algemeen amusement. Zie: https://youtu.be/xGSPrFRIoyU?t=1m25s

 

Ook interessant

 • Het doel van de dressuur

  Het doel van de dressuur

  Het doel van de dressuur is de ontwikkeling van het paard tot een ‘happy athlete’ door een harmonieuze en systematische opleiding. Deze opleiding maakt het paard soepel, ontspannen en los, maar ook tevreden en oplettend. Het paard en de ruiter begrijpen elkaar volledig; er is harmonie.

 • 8 tips voor de dressuurtraining

  8 tips voor de dressuurtraining

  Handige tips om beter dressuur te rijden.

 • Juryleden nu ook op Startlijsten.nl

  Juryleden nu ook op Startlijsten.nl

  Op zoek naar een jury voor de wedstrijd? Dat kan vanaf nu ook op deze websites. Juryleden kunnen zich aanmelden en beschikbaar stellen. Verenigingen kunnen de juryleden zoeken en contacteren.  Op basis van een kwalificatie en provincie kan gezocht worden in de agenda van de jury.

 • Afgifte paspoort aan pensionhouder

  Afgifte paspoort aan pensionhouder

  Tineke staat niet te springen bij de gedachte om het paardenpaspoort aan Harm af te geven. Want wat kan zij doen als Harm verkeerde bedoelingen heeft en besluit om haar paard achter haar rug om te verkopen? Op aandringen van Harm geeft Tineke uiteindelijk toch het paardenpaspoort aan hem af. Het stamboekbewijs bergt zij thuis veilig op in de kluis met de gedachte dat Harm haar paard zonder stamboekbewijs niet stiekem kan verkopen.

 • Startlijsten Shop steeds uitgebreider

  Startlijsten Shop steeds uitgebreider

Reacties

Reageren

Je mag nog 500 tekens gebruiken.

 1. Nicole Kremers

  #1

  Ik heb echt zitten lachen, goede winnaars uitgezocht!!!

Nu op de voorpagina

Chat