Equitana 2019

dinsdag 19 februari 2019 door Robert - Startlijsten.nl
Equitana 2019

Elke twee jaar wordt er in het beurscomplex in Essen (D) een wereldbeurs voor de paardensporter georganiseerd. We zijn er al een paar keer geweest en het blijft een indrukwekkend evenement. 9 dagen lang gekte, drukte, informatie en koopjes! Met 208.000 bezoekers en 750 (!!) standjes is dit natuurlijk ook hét evenement om te moeten zijn geweest! En, het is vlak over de grens. Vanuit Utrecht rij je er in 2 uurtjes naar toe!

Er zijn thema-dagen, showringen en zelfs speciale kinderprogramma's.

Als je binnenkomt, kijk je al je ogen uit: een grote hal vol met trailers, vrachtwagens, stallen en alles voor op en om de stal. Ben je op zoek naar een nieuwe trailer, dan kun je hier op je gemak diverse modellen in alle prijsklassen bekijken. En handig, want er zijn ook gewoon Nederlandse bedrijven aanwezig. Maar wat een mooie technische snufjes,  en wat een luxe vrachtwagens...

De volgende hal was een hal meer richting de westernkant. Nu ben ik zelf geen westernruiter, maar ik vond het wel erg leuk om eens tussen deze stands door te lopen en om zo eens een kijkje in de 'westernkeuken' te nemen. Verschillende producten, maar ook een kleine rijbaan waar demonstraties gegeven werden.

Ook aan eten voor de mens is gedacht: in de tussenhal (Galaria) kun je kiezen uit diverse eettentjes en drank-aanbieders. Veelal natuurlijk Duits, maar wat is er mis met zo'n lekkere currywurst! Ook leuk voor thuis: een lekkere wijn. Proeven behoort tot de mogelijkheden en je kan (volgens de verkoper) voordelig een doosje meenemen voor thuis! Super niet-handig om mee te nemen over de beurs..., want je bent tenslotte nog op zoek naar dekjes, zweepjes, halsters en peesbeschermers...

Dus, door naar: een hal met producten op het gebied van voeding en gezondheid. Rijen met paardensnoepjes, supplementen, zelf proeven (?), boeken en noem maar op. Verder nog een hal waar allerlei paarden van verschillende rassen stonden, ruitersportartikelen, mennen, toerisme, kleding. En als je denkt dat je het allemaal wel hebt gehad, dan kun je ook nog via een trap naar boven waar ook veel-te-veel ruitersportartikelen te koop zijn. Rijkleding, dekjes, dekens, hoofdstellen, nog meer kleding, nog meer dekjes, enzovoort. De één met nog grotere en meer aanbiedingen dan de andere! De andere met nog een grotere marktkoopman stem dan de één. Ja, ook in het Nederlands!

Tegen etenstijd kun je het beursterrein even verlaten om in de omgeving even een schnitzel te gaan scoren. Even weg uit de drukte, even weer opladen.
Want 's avonds wil je plaatsnemen voor de HOP TOP Show. Dit is een show waarin gedanst wordt met en door paarden, waarin vier paarden met één staande man over hindernissen springen, fantastische licht- en muziekeffecten, kortom: een paardenshow vol spektakel! We hebben de kaarten voor dit jaar al gereserveerd! Wil je ook? Check even de data, want het is niet elke avond!

Ow, en ik hoor net dat dit jaar Ludger Beerbaum op de dinsdag aanwezig is om te vertellen over zijn loopbaan. De Olympisch wereldkampioen vertelt over zijn voorbereiding op de wedstrijden, de aanpak van de trainingen en hoe je je paard naar een hoger niveau kan brengen! Moet interessant zijn! 

De Equitana is eens per twee jaar overdekt in de Messe van Essen. Een leuke dag uit! Van 9  t/m 17 maart kun je weer genieten van diverse thema's. Dag van het kind, fokkerij, mensport, sportpaarden en veel meer!

Op de website van Equitana (www.equitana.com) staat het hele programma. Misschien zien we elkaar daar wel!

En wil je toegangskaarten winnen?
** PRIJSVRAAG IS AFGELOPEN!

Winnaars van de gratis kaarten zijn: 

- Carina van Buren
- Carmen Jansen Huisman
- Elly

(inzendingen zijn uiteraard nog onderaan deze pagina te lezen, maar ook via onze Facebook-pagina kwamen een hoop reacties!

Van harte en een fijne dag!

Toegangstickets kun je natuurlijk ook online kopen. Scheelt je wachten bij de kassa!

 

Ook interessant

 • Op locatie: Jumping Outdoor Tolbert

  Op locatie: Jumping Outdoor Tolbert

  Woensdag was de aftrap van het concours met de ponyrubrieken. Zo leuk om die blije, guitige pony’s enthousiast door het parcours te zien racen. Racen, dat kunnen ze! Ruitertjes en pony’s als professionele combinaties uitgedost met ouders die zenuwachtig aan de kant staan te kijken. Veel verschillende types in allerlei groottes kwamen aan de start.

 • TREC - een verslag

  TREC - een dag als vrijwilliger

  Van diverse kanten had ik er al eens van gehoord: TREC. Mijn interesse was al snel gewekt, dus besloot ik eens van dichtbij te bekijken wat dat TREC nou eigenlijk inhoudt...

 • SGW - voor de veelzijdige durfal

  SGW - voor de veelzijdige durfal

  Vertrouwen, samenwerking en lef, drie woorden die weergeven wat je bij een cross nodig hebt. Deze veelzijdige discipline wordt steeds populairder onder ruiters op allerlei niveaus. Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij een samengestelde wedstrijd? Wij hebben ons hier maar eens in verdiept.

 • SGW Oudkarspel

  SGW Oudkarspel

  De wedstrijd is alweer een tijdje geleden, maar het verslag hadden jullie nog van me tegoed: de eerste internationale wedstrijd van het seizoen voor ons, Nina en Binkie, eind april in Oudkarspel Noord-Holland!

 • Op locatie: Starsale Veulenveiling

  Op locatie: Starsale Veulenveiling

  Nederland kent niet veel warme dagen, maar deze week stegen de temperaturen wel naar de 30 graden. Op deze uitzonderlijk warme vrijdagmiddag gingen we onderweg naar Drachten, op naar de Starsale Auctions.

Reacties

Reageren

Je mag nog 500 tekens gebruiken.

 1. Nathalie Klopman

  #1

  2 dekjes full dressuur
  1 dekje cob dressuur
  Peesbeschermers maat pony wit
  Cap
  Zachte borstel
  Etc

 2. Wendy

  #2

  Hier wensen genoeg

 3. Monique Schutten

  #3

  Rijbroeken
  Cap
  Witte handschoenen
  Peesbeschermers
  Enz...enz...

 4. Esther van de Panne

  #4

  Wij gaan er graag heen.. we hebben er twee jaar geleden onze trailer gekocht. Zouden nu wel wat tips op willen doen voor in en om de stal.

 5. Jara

  #5

  Boodschappenlijstje:
  Rijbroek
  Wedstrijdjasje
  Dekje
  Deken
  Polo
  Peesbeschermers
  Borstels
  En waarschijnlijk nog wel meer

 6. j

  #6

  super leuk naar Equitana! samen met macy voor onze verjaardag! (ik 7 maart en zij 17 maart) samen shoppen voor het nieuwe wedstrijd seizoen! met in het bijzonder een cap, dekjes, frontriemen en natuurlijk alle mooie dingen en shows bekijken. wie weet wat we nog meer meenemen!

 7. Louise

  #7

  Wat hoog op ons boodschappenlijstje staat is voor mijn vriendin een nieuw wedstrijdjasje en voor mij een paar nieuwe rijlaarzen. Dan is het geld wel op denk ik haha. Heerlijk heel de dag verdwalen in al die hallen, neuzen en wegdromen bij alle (voor mij onbetaalbare) mooie zadels, veewagentjes en stallen die je kunt laten bouwen. Love it! Dan weer even op aarde komen bij de foodcourts om bij te tanken. Twee jaar geleden zijn we voor het eerst geweest en wij willen heeeeel graag weer gaan! ;-)

 8. Jessie

  #8

  Equitana kijk er al lang naar uit !
  Mijn boodschappenlijstje ligt dus al even klaar:
  -dressuurdekjes
  -bijhorende peesbeschermers (dressuur)
  -zweep
  -dressuursingel
  -rijbroek
  -jas
  -wat lekkers voor de paardjes
  En waarschijnlijk nog veel meer :)

 9. anne

  #9

  Nieuwe sporen
  Back on track producten
  Ervaring opdoen naar voer
  Anatomische boeken over paard
  Eventueel nieuwe deken
  Leren van de dressuur shows enz.

 10. Jennie

  #10

  Wensenlijstje voor op Equitana?
  - een nieuwe 1,5 prds trailer met zadelkamer, huidige is echt af..
  - 3 hoofdstellen, want die zijn nodig aan vervanging toe
  - een mooie cap aangezien ik hoop dit jaar weer wedstrijd te gaan en mijn oude anno 2005 is,
  - nieuwe rijlaarzen bijpassend bij bovenstaande
  en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.

  "Mensen met paarden hebben een hemel op aarde maar komen ze te sterven dan valt er niets te erven"

 11. W. Kroot

  #11

  Fairfax hoofdstel
  Front riser
  Cap
  Back on track beenschermers
  LaserApparaat

 12. Nicky Blansert

  #12

  Wedstrijdjasje
  Leren laarzen voor wedstrijden
  Stalschoenen
  Paardensnoepjes in alle smaken
  Shirt om in de zomer mee te starten op warme dagen
  Witte beschermers

 13. Marjan Wielheesen

  #13

  Cap
  Handschoenen
  Chaps
  Hoofdstel paard

 14. Ilona

  #14

  Een nieuw leven maar dan in de paardensport

 15. Jamy

  #15

  Al jaren gaan we naar de grote beurs!! Waar we 2 jaar lang sparen om lekker en dagje uit te leven tussen alle mooie spullen!!!
  Ik neem geen lijstje mee ik laat me verrassen wat ze aanbieden!!! Maar gaan zeker met een volle auto terug!!! Ik kijk er erg naar uit!!!

 16. Nicole Haeck

  #16

  Boven aan mijn boodschappenlijstje voor de Equitana staat:
  contacten leggen om een distributeur/commerciele partner te worden voor een product of een service.

 17. Carina van Buren

  #17

  mestvork in een kek kleurtje
  longeerlijn
  eventing spullen voor dochterlief
  En alles - lekker eten en drinken - voor een fijn moeder en dochter uitje

 18. Natascha

  #18

  Maderijnsnoepjes!!, de enige plek waar ze deze smaak snoepjes verkopen , en m'n paard is er verzot op. Hij krijgt ze dus niet zo vaak.

 19. Heleen iedema

  #19

  Ik zou heel graag willen gaan om nieuwe westernlaarzen te kopen en een nieuwe jas om in te rijden, een een deken voor Luuk (mijn paard) en om overal te kijken

 20. Anne

  #20

  Wat leuk! Ik zou graag om het volgende naar equitana willen gaan:
  Wit wedstrijd dekje
  Winterdeken voor mijn drachtige paard
  Veulenhalster
  Nieuwe singel

 21. Sandra Veenstra

  #21

  Met mijn dochter van 8 zou ik heel graag naar Equitana gaan om dezelfde sjabrakjes te scoren voor haar a pony en mijn Fries. We zijn gek op bling bling en glitter en beide toe aan een nieuwe cap, dus hopelijk vinden we die daar ook.
  M’n dochter is aan het sparen voor nieuwe wedstrijaarzen, en ik droom er van om na bijna 20 jaar ook weer eens de wedstrijdring in te gaan, dus een leuke wedstrijdset, jasje, witte rijbroek, rijlaarzen. Kortom wensen genoeg om Equitana leeg te shoppen!!

 22. Wim

  #22

  Op zoek naar een paardentuig en bodyprotector.

 23. inge frijters

  #23

  Mijn lijstje:
  peesbechermers met bijhorend dekje
  nieuwe rijlaarzen
  zweetdeken
  ...

 24. Britt

  #24

  Cap
  oornetje
  Chaps en rijschoenen of rijlaarzen
  Deken
  Dekje vzh full
  Truien/polo's/vesten
  rijbroek

  en vast nog meer leuks

 25. Melissa

  #25

  Wat een leuke actie!
  Mijn wensenlijstje:
  Wit wedstrijddekje
  Roeckl handschoenen
  Hoofdstel
  Vesten
  En als rapide er staat, vliegenspray en ledercreme
  En ik kom vast nog wel meer leuk/bruikbaars tegen :D

 26. YW Godthelp

  #26

  3 halsters, met touw, dressuurzweep, springzweep, 2 nieuwe rijbroeken, dressuur dekje, spring dekjes, hoofdstel bit, borstels, peesbeschermers maat full, peesbeschermers cob, bodyprotector, bodywarmers, rijsokken, paardensnoepjes, glansspray, hooinet, witte handschoenen, zwarte handschoenen , oornetje, bling bling frontriem, poloshirts, longeerzweep, stijgbeugels, stijgbeugelriemen, jas, poetskist, leren rijlaarzen maat 40 en 39, sporen, martingaal, bit, paardendekbedovertrek, zadelbeschermhoes

 27. Antoinette Kok

  #27

  Equitana, nog nooit geweest, maar staat hoog op mijn bucketlist. Mijn onze 3 paarden (en een 4e op komst) altijd genoeg wensen. Van een cap naar supplementen naar een zadel en wellicht ook een nieuwe trailer. Equitana, here we come!

 28. Jeanet

  #28

  Van een klein paard (1.60) naar een hele grote (1.80) geeft verlangens genoeg. Echt niks past meer. Zelfs een XXL trailer zou in het plaatje passen

 29. Jennifer

  #29

  Beschermers in maat full kleur petrol,
  Handschoenen Roekle
  Rijbroeken
  Wedstrijd shirt
  Paardrij sokken
  Hoofdstel
  Frontriem
  Antiklit
  Vliegenspray
  Pektouw en elastiekjes
  Showdeken
  En nog veeeeel meer!

 30. M.

  #30

  Nieuwe rijlaarzen!!

 31. Marijne

  #31

  Nieuwe rijlaarzen!!

 32. Linda Schotsman/Donna Evers

  #32

  Hier het boodschappenlijstje van onze pony Lando: paardensnoepjes kersen en wortelsmaak, jolly mega bal, vliegendeken zebra, vliegenspray, wat nieuwe dekjes en als mijn baasjes nog iets leuks zien, dan mag dat natuurlijk ook altijd!

 33. Kim

  #33

  Dekjes van eskadron (die zijn vaak per mooie aanbieding )
  Electrolyten
  Voerbak
  Rijbroek( Montar had de vorige keer veel koopjes.)
  Zweetdeken
  Snoepjes
  Sporen

 34. Rosa Zwaanenburg

  #34

  Ik wil flexibele stijgbeugels kopen. Er zijn veel soorten in hele uitlopende prijzen. Wil goede informatie hebben en dan een goede keus maken. Hoop dat te kunnen vinden op de Equitana. :).

 35. Teresa

  #35

  Dressuur dekjes wit
  Rijbroeken
  Peesbeschermers wit
  Enz enz

 36. Ellen Pasman

  #36

  Omdat ik van een paard van 1.70 naar een kleiner paardje ga, wat beter bij mijn lengte past, zullen er veel nieuwe dekens e.d. gekocht moeten worden. Dus graag 2 kaartjes voor mij en mijn bff-je.

 37. Ellen Pasman

  #37

  Omdat ik van een paard van 1.70 naar een kleiner paardje ga, wat beter bij mijn lengte past, zullen er veel nieuwe dekens e.d. gekocht moeten worden. Dus graag 2 kaartjes voor mij en mijn bff-je.

 38. Laura

  #38

  Poetspulletjes, shampoos, spiercreme, mutsje, wedstrijdblouse, staartbeschermer

 39. Suzanne

  #39

  Nieuwe ariat laarzen! ????

 40. Marjon

  #40

  Ik ga voor praktisch ... takkenbezem.. poepschep.. maar als mijn dochter meegaat

 41. Irene Vlutters

  #41

  Oh wat is dat gaaf om daar een keer rond te mogen neuzen. Dit is een (kleine) greep uit mijn boodschappenlijstje:
  Dekje dressuur full
  Rijbroek
  Handschoenen
  Jodhpurs
  Chaps,
  En nog veel meer!????

 42. Leanne

  #42

  Rijlaarzen
  Dekje
  Hoofdstel

 43. Miriam van Driesten-Kuiper

  #43

  Wollen zweetdeken met hals
  Fleece deken met hals
  Dekjes in groen en blauw
  Bijpassende set Beenbeschermers
  Reserve clips voor dekens
  Paarden snoepjes

 44. judith

  #44

  Ik heb een hele grote lijst .want door een lekkage in de kelder zijn mijn dochter en ik al onze zomer rijkleding kwijt geraakt.
  We hebben echt niets meer dus moeten gaan shoppen

 45. Annika de groot

  #45

  witte rijbroek
  cap
  springschoenen
  frontriem
  dekje

 46. Tessa

  #46

  Ik zou graag met een vriendin naar Equitana gaan, ik heb namelijk nog heel veel wensen.
  Peesbeschermers,hoofdstel, zadel, dekje, deken, cap, rijlaarzen, bodyprotector... en nog veel meer wensen voor mijn nieuwe paard!

 47. Lois Krijnsen

  #47

  Cap om te crossen
  Dekje cob cross
  Cross outfit 164 ( kind)
  Showdeken 165
  Winterdeken 165
  Wedstrijdlaarzen maat 37 (kind)
  Gezonde snacks voor Mabel

  wat zou dat tof zijn als wehier een keer heen kunnen????????

 48. Marion

  #48

  * rijbroeken
  * dekje voor springzadel
  * oornetje met veel bling
  En zoals altijd heel veel dingen die we niet op het lijstje hebben staan maar die ons weer aan de vingers blijven plakken !! H

 49. Manon

  #49

  Even shoppen bij Antares om mijn set compleet te maken!

 50. Yolanda Eker

  #50

  Nieuwe regendekens
  Nieuwe vliegendekens
  Nieuwe beenbescherning
  Nieuwe rijbroek
  En dan Nog spulletjes waar ik heel hebberig van word!

 51. Malissa verbeek

  #51

  Eeen nieuwe cap larzen rijbroek en dekjeee ???????? en peesbeschremer

 52. Paulien Weusthof

  #52

  Hoofdstel
  Borstels
  Longeersingel
  Doekjes
  Elastiekjes
  Peesbeschermers
  Halster
  Handschoenen
  Rijbroek
  Wedstrijdshirt
  Laarzen
  Cap

 53. Esther

  #53

  Pees/kogelbeschermers
  Rijbroek
  Jodpuhrs
  Dekje dressuur

 54. Janien wieldraaijer

  #54

  Westernlaarzen
  Hoofdstel
  Hoody of vest
  Beenbeschermers
  Deken
  En nog gewone onzindingetjes omdat het zo leuk is????

 55. A.Nuyen

  #55

  Dressuurdekjes
  Handschoenen
  Hoofdstel
  Rijbroek
  Halster leer
  Kep

 56. Angela de Haan

  #56

  Ik ben op zoek naar een dressuurzadel, ik verwacht hier standjes genoeg met zadels

 57. Douwiena Rademaker

  #57

  Als je een paard hebt begint de kassa te rinkelen????
  Ons boodschappen lijstje bestaat uit:
  Outdoordekens
  Peesbeschermers
  Nieuwe trailer
  Bitloos hoofdstel en zo kan ik nog wel even door gaan....

 58. Anouschka

  #58

  Cap. Rijbroek. Laarzen. Dekens. Dekjes.
  ????????waarom niet gewoon een volledig nieuwe uitrusting....

 59. Marijke

  #59

  Een mooi anatomisch hoofdstel staat er op mijn lijstje voor equitana.
  En natuurlijk gaan we voor de gezelligheid en inspiratie

 60. Regina

  #60

  CD equitana western afdeling nieuwe pad nieuwe western deken voor m'n Paint hoofdstel vd mini paardjes nieuwe halsters touwen dekens lingerielijn kaptoom best veel op mijn lijstje staan wat ik graag zou willen hebben

 61. Jolanda Klein

  #61

  Beenbescherming
  Dekjes
  Kleding
  Leren halster

 62. Marielle van lent

  #62

  Met een paard en twee pony’s en een groeiende dochter kunnen wij genoeg gebruiken!

 63. Nathalie vink

  #63

  Kep laarzen en dekjes kleding ????????????

 64. Melissa

  #64

  Leuk!
  Glitter dekje full dressuur
  Glitter dressuur beschermers
  Spring/eventing stijgbeugels
  Roeckl handschoenen
  Rijbroek, polo
  Nieuwe spring- en dressuurzweep
  En nog heel veel meer!

 65. Ingrid van oppen

  #65

  Wat we gaan kopen is nog totaal onbekend,hoe leuker de stands hoe groter het aanbod hoe meer we kopen. Ik heb nog 3 meiden gemotiveerd om mee te gaan dus tassen vol om mee terug te nemen. Ik wilde al 2 keer naar de beurs maar 2 keer de pech gehad om ziek te zijn. Nu gaat het toch echt gebeuren... we hebben er zin in en zijn al aan het brainstormen wat we allemaal willen zien

 66. Renee

  #66

  Ideeen opdoen voor mijn nieuwe stal en zadelkamer en vooral genieten!

 67. Esmee

  #67

  Boodschappenlijstje voor de Equitana: spulletjes voor onze pony zodat hij zadelmak gemaakt kan worden. Dus een longeersingel, peeskappen en een klein hoofdstel. Voor mijn paard een nieuw dekje met bijpassende peeskappen, een nieuw stang- en trens hoofdstel. Voor mezelf een nieuwe rijbroek, sokken en een paar polo’s.

 68. Marjan beukema

  #68

  Hoofdstel rosé gold
  Dekje full rosé gold
  Spring beugels rosé gold
  Leren halster
  Veulen halster

 69. Nicolette de Jong

  #69

  Rijrok????

 70. Marloes

  #70

  Oef mijn boodschappen lijstje:
  - peesbeschermers die mijn Fries past
  - oriënteren op een trailer
  - nieuwe uitrijdeken
  - shampoo’s
  - nieuwe poetstas/koffer
  - kalkoenen
  - uiteraard vss supplementen om te testen

 71. Elke

  #71

  Barebackpad....jophurs....elastieklint....handvaten dressuurdekjes van le mieux....westernhoofdstel.....bitloos hoofdstel...bucas smartex deken.....2 leadropes.....en mss nog een nieuwe cap
  Dan kan ik weer vooruit ....dus de kaartje zouden goed van pas komen ....schilt weer iets ...hahaha
  En wat extra info over voer voor oude paarden

 72. Karen Wilschut

  #72

  Agrobs naturmusli, en verder nog wat fijne nieuwe rijbroeken en vooral inspiratie en kennis opdoen. En 2 mooie halsters bij JFF grafix!

 73. Penny G

  #73

  Veulenhalster
  Veulen spulletjes
  Dekjes
  Rijbroek
  En heeeeel veel truitjes voor aan te doen

 74. Melanie

  #74

  Zou graag een nieuwe rijbroek willen!

 75. Renate Drenth

  #75

  Ik heb nog zo veel wat ik graag zou willen hebben dus ik zou er heel graag heen willen!!!!

 76. Amber ten brinke

  #76

  Mijn boodschappenlijstje voor equitana is
  Dekjes
  Nieuwe hoofdstel
  Rijbroeken
  En misschien nieuwe cap

 77. Mariëtte Borggreve

  #77

  Ik wil graag een voortuigje kopen incl. martigale.

 78. P VREDEVELD

  #78

  hoi ik wil me graag breed laten voorlichten over de diverse paardenauto,s die op de Equtana worden aan geboden .
  Het lijkt me een heel interressante beurs

 79. Claudia Kniest

  #79

  Ik ben nog op zoek naar een mooi anatomisch hoofdstel. Tevens kan ik wel nieuwe witte handschoenen gebruiken en een fijne rijbroek zonder siliconen. Ook nog op zoek naar een zomer staldeken, beugelriemen en zoek nog naar een springzadel.

 80. Elly

  #80

  We kopen net zo veel tot de kofferbak van ons autootje vol is

 81. Monique Berendrecht

  #81

  Voor de equitana heb ik geen boodschappenlijstje nodig ???? er is zo veel te zien dus er wordt altijd te veel gekocht ????

 82. Sanne Lampers

  #82

  Ik zou graag de kaarten winnen en samen met mijn zus naar de Equitana gaan!
  We hebben al een lijstje waar we naar willen kijken: Röwer und Rüb stallen, we willen thuis een rijbaan gaan aanleggen en we willen ons daar in verdiepen. Afrastering, bodem, verlichting, beregening.
  Pikeur, mijn favoriete merk, daar kan ik altijd wat extra van gebruiken, oh en Spooks, Anky...
  En uiteraard gaan we Duits lunchen ????
  Bepakt en bezakt, moe maar voldaan, weer huiswaarts gaan!

 83. a bor

  #83

  mijn lijstje is spullen voor mini pony.s en men tuig

 84. M. Kramer

  #84

  Heel graag een fantastisch evenement meebeleven!

 85. I. De Meer

  #85

  Ik wil heel graag veel kennis opdoen van ruwvoer. Ik hoop dat er veel verschillende soorten zijn.

 86. Irma

  #86

  Het boodschappen lijstje voor mijn dochter is :
  cross KEP
  bruin leren borsttuig met martingaal Full
  Amerigo beugels
  Rood wedstrijdjasje
  En gezellig langs de Petrie stand voor een paar mooie Laarzen
  Dus ik zou heel graag gaan shoppen

 87. Karin

  #87

  Jaaaa, ik wil graag 2 kaarten winnen voor de Equitana.
  Mijn boodschappenlijstje is;
  -witte handschoenen
  -wit shabrak
  -zweetdeken
  -winterjas van pikeur.
  Hopelijk heb ik door het winnen van deze kaarten extra geld te besteden om wat leuks te kopen :)

 88. Denise van Doormolen

  #88

  -wedstrijdjasje
  -wedstrijd t-shitje
  -bodyprotector
  -jodphurs
  -chaps
  -crossbeschermers
  En nog heel veel andere spullen...
  Koop 2 jaar niks aan spullen en koop dan vervolgens alles op de Equitana. Dus gratis kaartjes zouden wel mooi zijn.

 89. Donna Zandvliet

  #89

  Dekens voor nieuwe paard. Leuke setjes met bijpassende beenbeschermers. Rijbroeken en leuke shirts. Longeerlijn. Vliegendeken

 90. Marieke van den Berg

  #90

  Tja, er is zoveel e wensen...
  Rijbroek
  Peesbeschermers
  Winterdeken
  Hoefmes

 91. Heleen & Isabella

  #91

  Sinds een half jaar ons eerste eigen paard, dus alles aan het uitvinden! Inspiratie opdoen tijdens de beurs en uitzoeken wat het beste is voor onze Baronesse.

 92. Saskia Pools-Hoeve

  #92

  Hi,
  Voor mijn vriendin en mij wordt het de 10de keer dat wij naar de beurs komen. Omdat ik een lichtelijk tik heb met paarse paardenspullen (al 25 jaar) vind ik daar altijd wat is zoek. De dag dat wij graag willen komen is op de barokke dag en mijn boodschappenlijstje:
  1 x paardrijbroek
  1 x paardrijlegging
  1 x paar handschoenen
  1 x paarse springschoenen
  1 x paarse peesbeschermers
  Hoop dat wij de kaartjes winnen.
  Mvg,
  Saskia Pools-Hoeve


 93. Ton Kooijman

  #93

  Mijn boodschappenlijstje voor Equitana:
  - stalnaambordjes
  - zwepen, 120 cm, Fleck Balance
  - Poets-/washandschoenen ('HandsOn')
  - Dekje
  - Spooks hoodie
  - Equiline rijbroek
  - Schockemöhle kleding
  - Hoofdstel
  - De clinic van Jessica Von Bredow-Werndl en Benjamin Werndl
  - Poetskist, vergelijkbaar met de Troybox
  - Halster
  - Polo's/T-shirts, zwart
  - Curryworst
  - Lekker eten in de Oostenrijkse berghut
  - Jodphurs
  - CapS
  - Beenbeschermers
  By-the-way: wij zijn van plan maandag EN dinsdag te gaan. :-)

 94. Caroline Hermans

  #94

  Rijbroeken, dekjes, hoofdstel, gadgets!!!

 95. Marjolein de Vries

  #95

  Mijn boodschappenlijstje zal zijn:
  -Nieuw wedstrijdhoofdstel maat full
  - paar zadeldekjes (want hey, voor 1 paard heb je nooit spul genoeg!)
  - curryworst! Eet ik daar wel op ;-)
  - mooi leren halster.

  Ik ga dan samen met een vriendin erheen en hopen veel te leren van de clinics en workshops! En het is sowieso een walhalla voor de paardenliefhebber ????

 96. Louise

  #96

  Het zou super zijn om te kunnen gaan!
  Ik heb nogal wat spullen nodig en wil graag informatie over verschillende ruitersportartikelen.

Nu op de voorpagina

Chat