Verslag Anouk van der Pol, sponsorplan 2016

dinsdag 20 september 2016 door Anouk van der Pol
Verslag Anouk van der Pol, sponsorplan 2016

20 maart was een dag om nooit te vergeten! Opeens stonden Robert, Kitty, Jitske, Wilmer en Joyce bij mij voor de deur om het prachtige sponsorpakket van Startlijsten.nl te overhandigen.
Het heeft wel even geduurd voordat ik me goed realiseerde dat ik echt gewonnen had. Het was het wekenlang stemmen verzamelen en interviews in de krant en op de radio geven meer dan waard!

Inmiddels is het een half jaar later en is er veel gebeurd. Vanaf dag 1 heb ik heel veel plezier gehad van de WHIS-set. Ik gebruik deze meerdere malen per week, gewoon thuis, met les en natuurlijk op wedstrijd!
In april en mei was het druk met afspraakjes maken met sponsors, o.a. Epplejeck, voor het passen van de spullen. Met behulp van iedereen is er een prachtige outfit samengesteld waarmee Evita en ik heel chique in de ring verschijnen.
Op 8 juli ben ik met Evita richting het mooie Drenthe vertrokken. We hebben een nacht in hotel Villa Nova doorgebracht. Samen met Kitty van Startlijsten.nl en haar paard High Voltage heb ik op vrijdag een lekkere buitenrit gemaakt. En we hebben genoten van de gastvrijheid en het heerlijke ontbijtbuffet!

Vandaar uit ben ik vertrokken naar Dressuurstal Wilmer Lanning in Gieten. Daar heb ik een supergezellige en leerzame trainingsweek gehad gesponsord door Jitske Beukema van Research Drive.

Joyce Dekker kwam in die week het mooie rijjasje van Levise brengen, zodat ik het meteen kon dragen aan het eind van de week op wedstrijd.

De week werd afgesloten met een wedstrijd in Assen waar Wilmer ons kon begeleiden. Daar hebben we 2 fijne proeven gereden.

Zondag bracht de reis ons naar Ermelo. Daar werd voor het eerst de Dressuur Challenge gehouden tijdens het NK. Ik mocht meedoen in team Celeris, de sponsor van de rijlaarzen. Ik was best zenuwachtig, want in het stadion naast me reden de toppers van Nederland. Maar met een hele fijne proef reden we dik 65%. Toen we uit de ring stapten, kwamen we Arlando en Diederik nog tegen ;)

Op 29 juli heb ik de prachtige rijlaarzen van Celeris opgehaald bij de stand van Marije Hubers  op het WK jonge paarden in Ermelo. Kon ik gelijk even kijken welke topper ik leuk vind voor de toekomst ;) !

Ook kwam de fijne Charles Owen cap gesponsord door Heeja Ruitersport aan over de post, dus de outfit was compleet voor de Zuid-Hollandse kampioenschappen!

Op 6 augustus vonden de regio kampioenschappen plaats in Zuid-Holland.  Daar reden Evita en ik 2 constante proeven met 63,8 %. In een sterk deelnemersveld werden we boven verwachting kampioen van Zuid-Holland in het Z1!

Op 27 augustus namen we voor de derde keer op rij deel aan het NK in Ermelo. In de ochtend werden we vierde in de ring en ’s middags mochten we finale rijden.

Daar hebben we gereden voor wat we waard waren. Met een heel tevreden gevoel over de proef het NK afgesloten en blij met de 7e plaats!

Tot nu toe heeft het sponsorplan ons al heel veel moois gebracht. Naast alle mooie spullen heb ik er ook meer zelfvertrouwen van gekregen. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen.

Hihi en dan tot slot de naamsbekendheid niet te vergeten! Ik heb al verschillende keren gehoord als ik op wedstrijd of in Ermelo ben: Hé, jij bent toch de Anouk van Startlijsten?!

Hartelijke groet van Anouk en Evita

Ook interessant

 • Het rijden van wedstrijden (algemeen)

  Het rijden van wedstrijden (algemeen)

  Waar moet je allemaal aan denken voor en tijdens wedstrijden?

 • Afgifte paspoort aan pensionhouder

  Afgifte paspoort aan pensionhouder

  Tineke staat niet te springen bij de gedachte om het paardenpaspoort aan Harm af te geven. Want wat kan zij doen als Harm verkeerde bedoelingen heeft en besluit om haar paard achter haar rug om te verkopen? Op aandringen van Harm geeft Tineke uiteindelijk toch het paardenpaspoort aan hem af. Het stamboekbewijs bergt zij thuis veilig op in de kluis met de gedachte dat Harm haar paard zonder stamboekbewijs niet stiekem kan verkopen.

 • Seizoen bijna ten einde: merrie drachtig!

  Seizoen bijna ten einde: merrie drachtig!

  Het dekseizoen zit er bijna weer op en indien je merrie drachtig is, van harte gefeliciteerd! Nu rest een spannende 11 maanden wachten op je veulen. Hoe gaat deze periode verlopen? Lees snel verder!

 • Paardenhouderij & familierecht (deel II)

  Paardenhouderij & familierecht (deel II)

  De artikelen zijn geschreven om een indruk te geven hoe een echtscheidingstraject eruit kan zien. Hierbij wordt kort ingegaan op de mogelijkheden en de consequenties. De drie delen zijn wellicht niet als typisch ' hippisch recht' te kwalificeren, maar aangezien een echtscheiding waarbij een paardenbedrijf of paardenmensen zijn betrokken in de praktijk regelmatig voorkomt, heb ik er toch voor gekozen om dit onderwerp eens te behandelen

 • Overige

  Overige

Nu op de voorpagina

Chat