Verslag Anouk van der Pol, sponsorplan 2016

dinsdag 20 september 2016 door Anouk van der Pol
Verslag Anouk van der Pol, sponsorplan 2016

20 maart was een dag om nooit te vergeten! Opeens stonden Robert, Kitty, Jitske, Wilmer en Joyce bij mij voor de deur om het prachtige sponsorpakket van Startlijsten.nl te overhandigen.
Het heeft wel even geduurd voordat ik me goed realiseerde dat ik echt gewonnen had. Het was het wekenlang stemmen verzamelen en interviews in de krant en op de radio geven meer dan waard!

Inmiddels is het een half jaar later en is er veel gebeurd. Vanaf dag 1 heb ik heel veel plezier gehad van de WHIS-set. Ik gebruik deze meerdere malen per week, gewoon thuis, met les en natuurlijk op wedstrijd!
In april en mei was het druk met afspraakjes maken met sponsors, o.a. Epplejeck, voor het passen van de spullen. Met behulp van iedereen is er een prachtige outfit samengesteld waarmee Evita en ik heel chique in de ring verschijnen.
Op 8 juli ben ik met Evita richting het mooie Drenthe vertrokken. We hebben een nacht in hotel Villa Nova doorgebracht. Samen met Kitty van Startlijsten.nl en haar paard High Voltage heb ik op vrijdag een lekkere buitenrit gemaakt. En we hebben genoten van de gastvrijheid en het heerlijke ontbijtbuffet!

Vandaar uit ben ik vertrokken naar Dressuurstal Wilmer Lanning in Gieten. Daar heb ik een supergezellige en leerzame trainingsweek gehad gesponsord door Jitske Beukema van Research Drive.

Joyce Dekker kwam in die week het mooie rijjasje van Levise brengen, zodat ik het meteen kon dragen aan het eind van de week op wedstrijd.

De week werd afgesloten met een wedstrijd in Assen waar Wilmer ons kon begeleiden. Daar hebben we 2 fijne proeven gereden.

Zondag bracht de reis ons naar Ermelo. Daar werd voor het eerst de Dressuur Challenge gehouden tijdens het NK. Ik mocht meedoen in team Celeris, de sponsor van de rijlaarzen. Ik was best zenuwachtig, want in het stadion naast me reden de toppers van Nederland. Maar met een hele fijne proef reden we dik 65%. Toen we uit de ring stapten, kwamen we Arlando en Diederik nog tegen ;)

Op 29 juli heb ik de prachtige rijlaarzen van Celeris opgehaald bij de stand van Marije Hubers  op het WK jonge paarden in Ermelo. Kon ik gelijk even kijken welke topper ik leuk vind voor de toekomst ;) !

Ook kwam de fijne Charles Owen cap gesponsord door Heeja Ruitersport aan over de post, dus de outfit was compleet voor de Zuid-Hollandse kampioenschappen!

Op 6 augustus vonden de regio kampioenschappen plaats in Zuid-Holland.  Daar reden Evita en ik 2 constante proeven met 63,8 %. In een sterk deelnemersveld werden we boven verwachting kampioen van Zuid-Holland in het Z1!

Op 27 augustus namen we voor de derde keer op rij deel aan het NK in Ermelo. In de ochtend werden we vierde in de ring en ’s middags mochten we finale rijden.

Daar hebben we gereden voor wat we waard waren. Met een heel tevreden gevoel over de proef het NK afgesloten en blij met de 7e plaats!

Tot nu toe heeft het sponsorplan ons al heel veel moois gebracht. Naast alle mooie spullen heb ik er ook meer zelfvertrouwen van gekregen. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen.

Hihi en dan tot slot de naamsbekendheid niet te vergeten! Ik heb al verschillende keren gehoord als ik op wedstrijd of in Ermelo ben: Hé, jij bent toch de Anouk van Startlijsten?!

Hartelijke groet van Anouk en Evita

Ook interessant

 • Stelling

  Stelling

 • Verhalen

  Verhalen over paarden

 • Zintuigen

  Zintuigen

 • Motivatie is alles

  Motivatie is alles

  Zonder motivatie geen prestatie. Maar wat is motivatie nu eigenlijk? En hoe werkt dat?
  Bij sommige mensen lijkt het alsof hun goede resultaten komen aanwaaien. Maar ook deze mensen zijn gemotiveerd. Vanuit zichzelf of vanuit het vooruitzicht van een bepaalde beloning. Zonder motivatie kom je niet ver.

 • Fit te paard

  Fit te paard

  Paardrijden is sport! Zowel voor de actieve wedstrijdruiter als voor de gepassioneerde recreatieruiter. Het begint al met het aan de hand begeleiden van het paard. Het gaat verder met het soepel opstijgen. En dan begint het rijden pas. En de beweging van talloze spieren.

Nu op de voorpagina

Nieuwste vacatures

Chat