PK Sample Sale

donderdag 25 mei 2023 door PK International
PK Sample Sale

PK organiseert weer een Sample Sale! Blok 25 mei 00:01 uur tot en met 27 mei 23:59 uur in je agenda, want alleen dan shop je de PK collectie met kortingen tot wel 70%!

Vanaf 25 mei 2023 zal onze webshop volledig in het teken staan van de PK ONLINE SAMPLE SALE. Je vindt hier dan alle informatie, foto's en video's van de kleding, en je kunt het eenvoudig online bestellen. Houd ook onze social media (Facebook / Instagram) in de gaten voor leuke extra aanbiedingen en acties.

Zorg dat je er op tijd bij bent want OP = OP! We zien je dan graag terug op www.pkinternational.nl, daar staat ons online team voor je klaar!

PS. Op vrijdag 9 juni en zaterdag 10 juni hebben we een fysieke sample sale, in het magazijn in Harmelen!

 

Ook interessant

 • Fit te paard

  Fit te paard

  Paardrijden is sport! Zowel voor de actieve wedstrijdruiter als voor de gepassioneerde recreatieruiter. Het begint al met het aan de hand begeleiden van het paard. Het gaat verder met het soepel opstijgen. En dan begint het rijden pas. En de beweging van talloze spieren.

 • Motivatie is alles

  Motivatie is alles

  Zonder motivatie geen prestatie. Maar wat is motivatie nu eigenlijk? En hoe werkt dat?
  Bij sommige mensen lijkt het alsof hun goede resultaten komen aanwaaien. Maar ook deze mensen zijn gemotiveerd. Vanuit zichzelf of vanuit het vooruitzicht van een bepaalde beloning. Zonder motivatie kom je niet ver.

 • Startlijsten

  Startlijsten

 • SGW - de perfecte tijd

  SGW - de perfecte tijd

  Hoe rijd je de cross in een tijd die het dichtst bij de vastgestelde optimale tijd komt? Met deze tips kom je al een heel eind!

 • Verslag Anouk van der Pol, sponsorplan 2016

  Verslag Anouk, winnaar Sponsporplan 2016

  Begin dit jaar won Anouk het Startlijsten.nl-Sponsorplan 2016 met daarin een flinke partij prijzen. Wat heeft het Anouk gebracht?  Ze heeft een het afgelopen halve jaar even kort samengevat. Lees zelf maar!

Nu op de voorpagina

 • Nieuw artikel: Weidegang: hier moet je om denken
Klik hier voor de voorpagina
Chat