Vraagprogramma | maandag avond dressuur wedstrijd KRA

0 x bij favorieten
73 x bekeken
18-01-2024 12:09 uur
Datummaandag 17-06-2024
Locatie Manege Korps Rijdende Artillerie
Eperweg 141
8084HE 't Harde
CategoriePaarden Dressuur
OrganisatieManege Korps Rijdende Artillerie
ContactpersoonSecretariaat Manege Korps Rijdende Artillerie
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Outdoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
Z in 20x60-ringJa
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
-) De wedstrijd wordt verreden op de Luitenant Kolonel Tonnet Kazerne in ´t Harde. Binnen losrijden, wedstrijd wordt verreden in de buitenbaan.

-) Het is toegestaan om in de pauzes in de wedstrijdbaan te verkennen indien dit mag van de ringmeester. Slepen/Sproeien e.d. zaken gaan voor! Wedstrijd wordt verreden op Agterberg bodem.

-) Kosteloos afmelden tot 7 dagen voor de wedstrijd, hierna blijft u het inschrijfgeld verschuldigd. Er zijn op de kazerne geen honden toegestaan. We verzoeken u de wedstrijdgelden met de pin te betalen

-) Om toegang te krijgen tot het wedstrijd terrein dient u een email te sturen naar: Manegekra@outlook.com o.v.v. wedstrijd datum.

-) Wij hebben van alle bezoekers een geldig email adres nodig, hierop zullen we u aanmelden waarna u vervolgens via de link de aanmelding definitief moet maken. Zorg dat deze informatie uiterlijk op 12-06-2024 in ons bezit is, hierna is aanmelden niet meer mogelijk.

-) U dient zich met een geldige ID aan te melden bij de wacht, dit betekend dat u voor de kazerne dient uit te stappen en naar de wacht toe te gaan.

-) We accepteren voor de wedstrijd alleen pinbetalingen. Kantine aankopen kunnen enkel contant. Het eventuele prijsgeld gaan we per pin aan u over maken i.p.v. cash overhandigen. Dit betekend dat u een ingevuld formulier bij het secretariaat moet achterlaten met uw gegevens. Dit formulier krijgt u van ons uitgereikt tijdens de prijsuitreiking. (we zullen dit binnen 5 werkdagen aan u overmaken)

-) Prijsgeld dient op de dag van de wedstrijd afgehaald te worden, indien het niet opgehaald wordt op de wedstrijd dag vervalt het terug aan de organisatie

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden Dressuur B 18 en 19
Paarden Dressuur L1 22 en 23
Paarden Dressuur L2 26 en 27
Paarden Dressuur M1 30 en 31
Paarden Dressuur M2 34 en 35
Paarden Dressuur Z1 38 en 39
Paarden Dressuur Z2 42 en 43
Inschrijven
Geen informatie beschikbaar
Afmelden
Afmelden voor deze wedstrijd?
Dat kan via:

Terug naar het overzicht

Nieuwste vacatures

» Alle hippische vacatures bekijken
Chat