Uitslag | Gulden Spoor bokaal pony's

0 x bij favorieten
2241 x bekeken
07-12-2023 17:57 uur
Datumzaterdag 25-11-2023
Tot en metzondag 26-11-2023
Locatie Manege de Gulden Spoor
De Boshoek 11
7771 RG Hardenberg
CategoriePony's Dressuur
OrganisatieSallandruiters
ContactpersoonJolanda Bakhuizen
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Indoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
Wedstrijd op Zaterdag vol, inschrijven alleen voor Zondag nog mogelijk!!

Gulden Spoor Bokaal Pony's - 2023

Data selectiewedstrijden:
za 7/zo 8 oktober 2023
za 11/zo 12 november 2023
za 25/ zo 26 november 2023

FINALE: zaterdagavond 16 december 2023

Rubrieken
Er kan worden gestart in de klasse B t/m M2. Op alle selectiedagen worden per klasse 2 proeven indoor verreden. Zaterdag M2-M1-L2-L1-B en zondag B-L1-L2-M1-M2. Let op: deze volgorde kan afwijken. Bij weinig deelname kan een dag komen te vervallen.

Opzet competitie
Na een derde selectiewedstrijd wordt voor elk van de klassen B t/m M2 een afzonderlijk klassement opgesteld van combinaties die aan ten minste twee van de drie selectiewedstrijden hebben deelgenomen in dezelfde klasse. Wanneer aan alle drie de selectiewedstrijden is meegedaan tellen de beste vier resultaten mee in het klassement. Bij flexibel starten wordt de combinatie alleen opgenomen in het klassement van de hoogst gestarte klasse. (let op: er dient dan wel ten minste vier proeven in de hoogste klasse te zijn gestart)

Elk klassement wordt opgesteld aan de hand van plaatsingspunten die per gereden proef worden behaald. De nr 1 van de rubriek krijgt 1 plaatsingspunt, de nr 1 krijgt er 2 enzovoort. Degene met de minste plaatsingspunten eindigt bovenaan in het klassement. De beste combinaties per klassement plaatsen zich voor de finale die op zaterdagavond 16 december zal worden verreden. Bij ex-aequo plaatsing in het klassement is de uitslag van de laatst gereden gezamenlijke wedstrijd doorslaggevend. In de finale rijden alle finalisten tegen elkaar, d.m.v. een proef gereden uit hun eigen klasse. De finale telt niet voor winstpunten, de selectiewedstrijden wel.Een ruiter/amazone mag met maximaal 1 paard deelnemen aan de finale. Bij plaatsing met meerdere paarden dient uiterlijk een week voorafgaand aan de finale de keuze te worden doorgegeven aan het secretariaat. De organisatie behoudt het recht om, in geval van weinig deelname in een klasse, voor de betreffende klassen een klassement in handicap op te maken, dan wel besluiten om het aan finalisten per klassement aan te passen.

Opgave en sluitingsdatum
Opgave kan alleen digitaal, via mijn KNHS. Zie vraagprogramma voor de sluitingsdata, inschrijfgeld en prijzengeld. Het inschrijfgeld voor de finale bedraagt 10 euro en dient te worden betaald op de finaledag. Bij afmelding na sluitingsdatum blijft het inschrijfgeld verschuldigd aan de wedstrijdgevend organisatie (conform Algemeen wedstrijdregelement van de KNHS). Betalen van het inschrijfgeld is contant of via de pin mogelijk. De organisatie behoudt het recht om de bovengenoemde competitiebepalingen ten allen tijde te wijzigen of aan te vullen indien daartoe aanleiding bestaat.
Deelnemers moeten op dezelfde dag zelf hun prijs in ontvangst nemen, anders vervalt de prijs aan de vereniging.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Pony's Dressuur B 20 en 21
Pony's Dressuur L1 24 en 25
Pony's Dressuur L2 28 en 29
Pony's Dressuur M1 32 en 33
Pony's Dressuur M2 36 en 37
Inschrijven
Inschrijven alleen mogelijk via mijn KNHS

Terug naar het overzicht

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Wijken: de vergeten oefening
Klik hier voor de voorpagina

Nieuwste vacatures

» Alle hippische vacatures bekijken
Chat