Uitslag | Wedstrijd RV de Eendracht Paarden en Pony`s

0 x bij favorieten
1665 x bekeken
02-07-2023 18:19 uur

Let op: Deze lijst is ouder dan 6 maanden!

Datumzondag 02-07-2023
Locatie Stalhouderij Nieboer
Van der Duyn van Maasdamweg 274a
9602 VT Hoogezand
CategoriePaarden en Pony's Dressuur
OrganisatiePSV de Eendracht
ContactpersoonMarga Wilkens
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Outdoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
Z in 20x60-ringJa
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
Op dit moment zijn er bij ons in de buurt nog geen rhino besmettingen op stallen geconstateerd. Om de wedstrijd door te kunnen laten gaan hebben wij overleg gehad met de Dierenarts en daarbij is het volgende advies gegeven:
1. Paard thuis temperaturen. Bij 38,4 of hoger thuis blijven en de wedstrijd afmelden
2. Als je paard een snotneus heeft of deze in de afgelopen dagen heeft gehad ook thuis blijven en de wedstrijd afmelden
3. Geen contact met andere paarden
4. zoveel mogelijk je handen wassen
5. We zullen zoveel mogelijk in de Z-bak inrijden zodra de Z-ruiters klaar zijn. Dit zal vanaf ongeveer 10:30 uur. De ruiters die voor 10:30 uur starten mogen in de binnenbak inrijden

De wedstrijd zit op dit moment vol, indien we nog meer aanmeldingen voor de Z tm ZZL ontvangen zullen wij opnieuw naar de planning kijken. Dit zal gebeuren op woensdag 28 juni.

Op zondag 2 juli organiseert PSV de Eendracht een outdoor wedstrijd voor de B t/m ZZL.

De starttijd voor de wedstrijd is 09:00 uur en zal waarschijnlijk uit meerdere dagdelen bestaan. De wedstrijdorganisatie zal aan de hand van het aantal opgaven beslissen hoeveel dagdelen dit zullen zijn. De organisatie bepaalt tevens wanneer de wedstrijd vol is. Ruiters die zich dan nog opgeven, zien op mijnknhs dat zij op de wachtlijst geplaatst zijn. Wanneer zij hier geen gebruik van willen maken, dienen zij dit kenbaar te maken door te mailen naar wedstrijden@psveendracht.nl.

Bij vragen en/of onduidelijkheden op de wedstrijddag wordt eerst het secretariaat geraadpleegd, alvorens er beslissingen worden gemaakt of toezeggingen worden gedaan.

Ruiters kunnen binnen of buiten op een zand bodem inrijden. De proeven worden daarna gereden in de buitenbak (zandbodem).

Parkeren is naast de rijhal.
Startgeld:
Pony’s B t/m L2: €7,00 per proef
Pony’s M1 t/m ZZL: €8,00 per proef
Paarden B t/m L2: €10,00 per proef
Paarden M1 t/m ZZL: €12,50 per proef

Prijzen: De prijzen voor de paarden zullen geldprijzen zijn. De prijzen voor de pony's zullen geldprijzen zijn voor proef 1 en gebruiksvoorwerpen voor proef 2. De wedstrijdorganisatie neemt geen contact op over prijzen die gewonnen zijn. Prijzen die niet op de wedstrijddag worden opgehaald, komen te vervallen. De wedstrijdorganisatie zal aan de hand van het aantal opgaven bepalen of er in bepaalde klassen in handicap zal worden gestart.

Sluitingsdatum: 25 juni 2023. Bij afzeggen na sluitingsdatum zal een rekening worden gestuurd, ongeacht de reden van afzeggen. Op 25 juni, op de dag dat de inschrijving sluit, zal de startlijst worden geplaatst op www.startlijsten.nl Voor meer informatie, gelieve onze Facebookpagina in de gaten te houden. Door je in te schrijven voor deze wedstrijd, ga je ermee akkoord dat je gegevens door ons, het bestuur van PSV de Eendracht, worden gebruikt om de startlijsten en uitslagenlijsten samen te stellen. Deze lijsten zullen worden geplaatst op startlijsten.nl en op mijnKNHS.nl. Op deze lijsten is je naam, de naam van je paard, je vereniging en je puntenaantal te zien.

Contact met het wedstrijdsecretariaat graag via mail. Alleen telefonisch te bereiken op de wedstrijddag zelf. Als er wensen zijn voor de wedstrijd, dit graag via mijnknhs bij opmerkingen plaatsen. Alleen dan kunnen wij hier rekening mee houden.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden Dressuur B 20 en 21
Paarden Dressuur L1 24 en 25
Paarden Dressuur L2 28 en 29
Paarden Dressuur M1 32 en 33
Paarden Dressuur M2 36 en 37
Paarden Dressuur Z1 40 en 41
Paarden Dressuur Z2 44 en 45
Paarden Dressuur ZZ-Licht 48 en 49
Pony's Dressuur B 20 en 21
Pony's Dressuur L1 24 en 25
Pony's Dressuur L2 28 en 29
Pony's Dressuur M1 32 en 33
Pony's Dressuur M2 36 en 37
Pony's Dressuur Z1 40 en 41
Pony's Dressuur Z2 90 en 91
Inschrijven
Geen informatie beschikbaar

Terug naar het overzicht

Chat