Patijn's paarden revue... wat is het?

door Robert - Startlijsten.nl
Patijn's paarden revue... wat is het?

In Eext hebben ze weer iets nieuws verzonnen om mee te 'shinen'... Een paarden revue: Patijn's paarden revue!
Her en der hoor ik er al iets over, maar geen flauw idee wat het is. Dus ben even op onderzoek uitgegaan. Kort gezegd is het een paardentheater.

Dit jaar is namelijk de 90e (!) editie van het Nationaal Concours Hippique in Eext. Ter gelegenheid van dit jubileum is er op 5 juni en spectaculaire voorstelling te zien: Patijn's Paarden Revue. Hierin zal het paard en de geschiedenis van het CH Eext centraal staan. Het wordt een show met meer dan 100 paarden! Dit alles met professionals en amateurs in één show gegoten!
Er zijn al wat mooie namen bekend. Ik noem de Future Guys, familie Chardon, Albert Secuur, Miranda Bolhuis en Martijje Lubbers. De hele show wordt een avond vol paardensporters, acteurs, musici en dansers!

Ik weet wat je denkt: Patijn... dat is toch iets met tuigpaarden? Maar nee, het is geen tuigpaardenavond, is mij verzekerd!

Meer info en tickets via patijn.nl
 

Ook interessant

 • Stelling

  Stelling

 • Columns

  Columns

 • De rijbaan

  De rijbaan

  De rijbaan bestaat uit twee korte zijdes van 20 meter en twee lange zijdes van 40 of 60 meter. Aan de zijkant van de bak staan allerlei letters, die we gebruiken bij het rijden van dressuuroefeningen. De volgorde van de letters kunnen we gemakkelijk onthouden met het volgende ezelsbruggetje:

 • F-Proeven (FNRS)

  F-Proeven (FNRS)

  F-dressuurproeven voor manegeruiters waarbij jij als ruiter wordt beoordeeld door speciale FNRS juryleden.

 • Aangekocht paard voldoet niet: Naar de rechter! (deel1)

  Aangekocht paard voldoet niet: Naar de rechter! (deel1)

  Tess is op zoek naar een dressuurpaard. Zij leest een advertentie van Daan waarin hij zijn dressuurpaard te koop aanbiedt. Tess maakt een afspraak met Daan om het paard te bekijken en te rijden en neemt haar instructeur mee die eveneens even in het zadel plaats zal nemen.

Reacties

Reageren

Je mag nog 500 tekens gebruiken.

Er zijn nog geen reacties.

Nu op de voorpagina

 • Nieuw artikel: Juridisch: buiten de poort
 • TV Vandaag: Global Champions League
Klik hier voor de voorpagina

Nieuwste vacatures

Chat