Patijn's paarden revue... wat is het?

door Robert - Startlijsten.nl
Patijn's paarden revue... wat is het?

In Eext hebben ze weer iets nieuws verzonnen om mee te 'shinen'... Een paarden revue: Patijn's paarden revue!
Her en der hoor ik er al iets over, maar geen flauw idee wat het is. Dus ben even op onderzoek uitgegaan. Kort gezegd is het een paardentheater.

Dit jaar is namelijk de 90e (!) editie van het Nationaal Concours Hippique in Eext. Ter gelegenheid van dit jubileum is er op 5 juni en spectaculaire voorstelling te zien: Patijn's Paarden Revue. Hierin zal het paard en de geschiedenis van het CH Eext centraal staan. Het wordt een show met meer dan 100 paarden! Dit alles met professionals en amateurs in één show gegoten!
Er zijn al wat mooie namen bekend. Ik noem de Future Guys, familie Chardon, Albert Secuur, Miranda Bolhuis en Martijje Lubbers. De hele show wordt een avond vol paardensporters, acteurs, musici en dansers!

Ik weet wat je denkt: Patijn... dat is toch iets met tuigpaarden? Maar nee, het is geen tuigpaardenavond, is mij verzekerd!

Meer info en tickets via patijn.nl
 

Ook interessant

 • Toos Paardloos

  Toos Paardloos

  Om mij heen is iedereen alweer druk in de weer met de wedstrijdplanningen. Springwedstrijden, dressuurwedstrijden en ook de eventers hebben leuke wedstrijden in de planning. Vorige jaren deed ik fanatiek mee, maar dit jaar zit dat er voor mij niet in. Dit jaar ben ik Toos Wedstrijdpaardloos. Het stomste is ook nog dat het mijn eigen schuld is. Hoe dat zo komt? Ik besloot een veulen te fokken....

 • Paardenhouderij & familierecht (deel I)

  Paardenhouderij & familierecht (deel I)

  Bovenstaand artikel is geschreven om te schetsen hoe een echtscheidingsprocedure er ongeveer uit kan zien.  De drie delen zijn geschreven om een indruk te geven waar men bij een echtscheiding tegenaan kunnen lopen, hoe ziet het traject er uit? Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de consequenties?

 • Gezondheid

  Gezondheid

 • De rijbaan

  De rijbaan

  De rijbaan bestaat uit twee korte zijdes van 20 meter en twee lange zijdes van 40 of 60 meter. Aan de zijkant van de bak staan allerlei letters, die we gebruiken bij het rijden van dressuuroefeningen. De volgorde van de letters kunnen we gemakkelijk onthouden met het volgende ezelsbruggetje:

 • Slofteugelverbod: overtrokken reactie of goed voorbeeld?

  Slofteugelverbod: goed of niet?

  Met ingang van 2016 is het verboden op het wedstrijdterrein van springwedstrijden in Zwitserland een slofteugel te gebruiken. Wat vind jij?

Reacties

Reageren

Je mag nog 500 tekens gebruiken.

Er zijn nog geen reacties.

Nu op de voorpagina

 • Nieuw artikel: Teken bij paarden
Klik hier voor de voorpagina
Chat