Patijn's paarden revue... wat is het?

door Robert - Startlijsten.nl
Patijn's paarden revue... wat is het?

In Eext hebben ze weer iets nieuws verzonnen om mee te 'shinen'... Een paarden revue: Patijn's paarden revue!
Her en der hoor ik er al iets over, maar geen flauw idee wat het is. Dus ben even op onderzoek uitgegaan. Kort gezegd is het een paardentheater.

Dit jaar is namelijk de 90e (!) editie van het Nationaal Concours Hippique in Eext. Ter gelegenheid van dit jubileum is er op 5 juni en spectaculaire voorstelling te zien: Patijn's Paarden Revue. Hierin zal het paard en de geschiedenis van het CH Eext centraal staan. Het wordt een show met meer dan 100 paarden! Dit alles met professionals en amateurs in één show gegoten!
Er zijn al wat mooie namen bekend. Ik noem de Future Guys, familie Chardon, Albert Secuur, Miranda Bolhuis en Martijje Lubbers. De hele show wordt een avond vol paardensporters, acteurs, musici en dansers!

Ik weet wat je denkt: Patijn... dat is toch iets met tuigpaarden? Maar nee, het is geen tuigpaardenavond, is mij verzekerd!

Meer info en tickets via patijn.nl
 

Ook interessant

 • Paardenhouderij & familierecht (deel III)

  Paardenhouderij & familierecht (deel III)

  Bovenstaand artikel is geschreven om te schetsen hoe een faillissementsprocedure er ongeveer uit kan zien. Hoe de procedure er in werkelijkheid uitziet is uiteraard afhankelijk van de omstandigheden die per geval verschillen. De juridische materie is slechts beknopt besproken en zal per geval verschillen. U kunt daarom ook geen rechten aan bovenstaande artikel ontlenen.

 • Kijk! Een ballon!

  Kijk! Een ballon!

  Opa Geert staat samen met zijn kleinzoon Bram naar de paarden in het land te kijken. Dolenthousiast roept Bram ineens: 'kijk opa, een ballon!' En inderdaad uit de verte komt een knalgele heteluchtballon de kant van opa Geert en kleine Bram op.

 • Wedstrijdspanning onder controle

  Wedstrijdspanning onder controle

  Rijd jij wedstrijden? Dan ken jij vast het gevoel van wedstrijdspanning. We onderscheiden een aantal vormen van spanning. Hoe kun je de spanning onder controle houden?

 • Wedstrijdreglementen Voltige

  Wedstrijdreglementen Voltige

  Bekijk hier de meest recente versies van het voltige wedstrijdreglement.

 • Paardenhouderij & familierecht (deel II)

  Paardenhouderij & familierecht (deel II)

  De artikelen zijn geschreven om een indruk te geven hoe een echtscheidingstraject eruit kan zien. Hierbij wordt kort ingegaan op de mogelijkheden en de consequenties. De drie delen zijn wellicht niet als typisch ' hippisch recht' te kwalificeren, maar aangezien een echtscheiding waarbij een paardenbedrijf of paardenmensen zijn betrokken in de praktijk regelmatig voorkomt, heb ik er toch voor gekozen om dit onderwerp eens te behandelen

Reacties

Reageren

Je mag nog 500 tekens gebruiken.

Er zijn nog geen reacties.

Nu op de voorpagina

 • Nieuw artikel: More is less
Klik hier voor de voorpagina
Chat