Inschrijven voor een wedstrijd

Stap 1 van 6

Door gebruik te maken van deze inschrijfmogelijkheid, worden je persoonsgegevens doorgestuurd naar de vereniging.

Voorwaarden voor de wedstrijd SGW Bollert Brons in Gelselaar:

InschrijfformulierGeen informatie bekend
Betalen startgeldGeen informatie bekend
Overige informatie    

Zaterdag:
B t/m M pony's
B paarden en L paarden
Oefencross
Veteranen kampioenschap

Zondag:
Oefencross
B t/m M paarden
* Z pony's (bij min. 5 officiële aanmeldingen)

Vanaf 12-7-2024 8 uur inschrijven
Via Mijnknhs voor de officiële rubrieken
Voor de oefencross en veteranenkampioenschap inschrijven via sgwbollert@gmail.com

Oefencross:
Op zaterdagmiddag en zondagochtend hebben wij weer onze oefencross voor zowel paarden als pony’s.
Belangrijke info:
Inschrijven? Gaat via startlijsten.nl --> Gelselaar
Wanneer? Zaterdagmiddag 7 september en zondagochtend 8 september
Hoe hoog? De hoogtes van het springen en cross zal 60-70 cm zijn.
Voor wie? Iedereen, geen startkaart nodig, springervaring + enige crosservaring is een pré
Kosten? 25 euro voor 1 rondje, 2e rondje zelfde combinatie is 15 euro. (Let op! Het tweede rondje kan vervallen mocht er veel animo zijn dan gunnen wij iedereen 1 rondje) het inschrijfgeld dient contant en gepast op de wedstrijddag zelf betaald te worden.

Veteranenkampioenschap:
Na het succes van vorig jaar dit jaar weer op ons programma! Wie gaat dit er dit jaar als kampioen naar huis van de veteranen in de discipline Eventing? Het belooft een mooie, sportieve en ‘ouderwets’ gezellige middag te worden! Het kampioenschap bestaat uit een springparcours en crossparcours.
Belangrijke info: Inschrijven? naam ruiter/amazone, leeftijd ruiter/amazone, naam paard, ervaring. Hoe hoog? 70-80cm.Voor wie? 40+, geen startkaart nodig, springervaring + enige crosservaring is een pré.
Kosten? 45 euro dit is incl. een hapje en drankje. Het inschrijfgeld dient contant en gepast betaald te worden op de wedstrijddag zelf.

Overige voor veteranenkampioenschap en oefencross:- Deze wedstrijd komt niet voor winstpunten in aanmerking.- Paarden en pony’s dienen een geldig paspoort met een correct inentingsverleden te hebben. De KNHS regels gelden ook voor deze beide rubrieken.- Voor de cross dient een springparcours te worden gesprongen met max. 20 strafpunten. Bij val ruiter/paard of meer 20 strafpunten volgt uitsluiting.- In de cross max. 3 weigeringen op dezelfde hindernis, daarna max. 1 weigering per volgende hindernis. Bij val ruiter/paard mag het parcours niet vervolgd worden.- Het dragen van een goedgekeurde veiligheidshelm, bodyprotector en laarzen (of chaps met correcte schoenen) is verplicht. Dit geldt ook voor de beenbescherming van het paard en harnachement volgens de KNHS reglementen.- Deelname is geheel op eigen risico, wij zijn niet aansprakelijk op schade etc. van ruiter, materiaal en paard!- Bij afmelding na 30-8-2024 blijft het inschrijfgeld verschuldigd aan de organisatie, dit geld voor ALLE rubrieken op 7-8 september!!!!
 
Voor vragen: - Telefoon:

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Weidegang: hier moet je om denken
Klik hier voor de voorpagina
Chat