Vraagprogramma | Molecaten Ruiterdag (SGW)

0 x bij favorieten
85 x bekeken
07-05-2024 18:08 uur
Datumzaterdag 19-10-2024
Locatie Molecaten
Eliselaan 1
8051 NH Hattem
CategoriePaarden SGW / Eventing
OrganisatieHippisch Hattem
ContactpersoonElke Bakker
 
Aantal proeven1
WedstrijdbaanGrasbodem, Outdoor
LosrijdenGrasbodem, Outdoor
Z in 20x60-ringJa
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
Let op: Een deel van de dressuurproeven voor de klassen B & L worden op de vrijdag verreden vanaf 11.00uur.

Op deze wedstrijd zijn de reglementen van de KNHS van toepassing, t.w. het Algemeen Wedstrijdreglement/ KNHS-Kampioenschapsreglement, het Wedstrijdreglement van de betreffende discipline, eventuele aanvullende reglementen en alle daarop gepubliceerde wijzigingen.
Vragen over de startlijst, wensen over tijden en andere vragen worden alleen behandeld als ze worden gemaild naar Wedstrijd@MolecatenRuiterdag.nl

Deelnemers aan de klasse Z doen ook automatisch mee met de ACSI Grand Slam Cup. Meer info daarover te vinden op de website www.molecatenruiterdag.nl

Wensen voor starttijden via telefoon/WhatsApp worden niet verwerkt. Andere vragen mogen via WhatsApp gesteld worden.

Algemene bepalingen :
1. De wedstrijd zal worden verreden volgens de reglementen en richtlijnen voor de samengestelde wedstrijden, verreden onder auspiciën van de K.N.H.S. 2. In alle gevallen waarin de reglementen niet voorzien, beslist het bestuur in overleg met de Federatievertegenwoordiger.
3. Inschrijving online via mijn KNHS
4. Het verschuldigde inschrijfgeld (dit is inclusief €2,50 voor de MIM-clips) gaat via vooraf overmaken via online betalingssysteem van KNHS
5. Deelnemers die zich niet, niet juist en/of na sluitingsdatum afmelden zijn te allen tijde het inschrijfgeld verschuldigd met eventuele opslagen, zie art. 4.3 van het Algemene Wedstrijdreglement van de KNHS.
6. De organisatie zal bij afgelasting van de wedstrijd d oor een bijzondere omstandigheid gebruik maken van art.8 in het Alg. Wedstrijdreglement en bij het Federatiebestuur een verzoek indienen om het inschrijfgeld slechts gedeeltelijk te hoeven restitueren.
7. Het dragen van een rugnummer is verplicht in alle onderdelen. Voor het rugnummer dient gebruik te worden gemaakt van een rugnummerdrager. 8. Bij onvoldoende deelname in een rubriek heeft de organisatie de bevoegdheid om deze rubriek te laten vervallen.
9. De organisatie houdt zich het recht voor om bij een te grote inschrijving een wachtlijst in te stellen waarbij de volgorde van inschrijving bepalend is. Klasse B-L-M en Z paarden : een ruiter/amazone kan maximaal 1 paard per klasse opgeven, indien ruimte in het programma mogelijk meer in de open klasse.
10. Voor aanvang van de uithoudingsproef, en direct na ( max.10 min ) de uithoudingsproef dient u zich met uw paard bij de dierenarts melden voor de keuring. Bij niet voortbrenging voor de keuring volgt diskwalificatie.
11. De organisatie zal zorgen voor diergeneeskundige hulp alsmede een hoefsmid op het terrein. Bij gebruik hiervan zijn de kosten voor de betrokken deelnemer.
12. De wedstrijd gevende organisatie, noch ieder andere betrokkene bij de wedstrijd kan op enigerlei wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk worden gesteld omtrent schade in welke vorm dan ook aan personen, paarden en/of materiaal. Zowel deelnemers als bezoekers nemen deel en/of zijn aanwezig op eigen risico.
13. De cross is open voor verkennen vanaf vrijdag 18 oktober 15.00 uur.
14. Let goed op welke rubriek je inschrijft, als je in de verkeerde rubriek (kampioenschapsrubriek) inschrijft en daarna wordt afgewezen op grond van reglement of daarna naar een andere rubriek (open) wilt kunnen wij niet garanderen dat daar nog een startplek vrij is. Bekijk dus goed in welke je inschrijft. Het beste is om dit in de desktopversie te doen.

Foto/Film:
Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, sociale media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden SGW / Eventing B
Paarden SGW / Eventing L
Paarden SGW / Eventing M
Paarden SGW / Eventing Z
Inschrijven
Betalen bij inschrijven, via de K.N.H.S.

Terug naar het overzicht

Nu op de voorpagina

Nieuwste vacatures

Chat