Vraagprogramma | Oefencross Den Ham

1 x bij favorieten
234 x bekeken
21-04-2024 14:14 uur
Datumzaterdag 07-09-2024
Locatie De Bosruiters
Ruiterpad 3
7683 RB Den Ham
CategoriePaarden en Pony's SGW / Eventing
OrganisatieBosruiters
ContactpersoonBosruiters
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZand/grasbodem, Outdoor
LosrijdenGrasbodem, Outdoor
TypeDit is een oefenwedstrijd
Informatie
Oefencross door het Zandstuve bos bij de Bosruiters te Den Ham op 7 september 2024.

Inschrijving geopend vanaf 1 juli a.s.

We beginnen de dag met 40/50 waarna het parcours wordt omgebouwd tot 70/80.

Mogelijkheid tot rijden van 2 ronden + starten in 2-tallen is mogelijk!

Inschrijfgeld per ronde €17,50.

Zowel deelnemers met en zonder startkaart kunnen deelnemen. Alle paarden en pony’s moeten in het bezit zijn van een paspoort met daarin de entingen volgens de voorschriften van de KNHS. Het rijden met goedgekeurde cap, bodyprotector en degelijke beenbeschermers aan de voorbenen van paard/pony is verplicht.
Alle deelnemers krijgen een rugnummer na betaling op het secretariaat. Tijdens de oefencross is het dragen van een rugnummer verplicht. Men dient zelf te zorgen voor een rugnummerdrager.
Enige spring ervaring wordt zeker aangeraden. De organisatie behoudt zich het recht voor om uit veiligheidsredenen een combinatie niet te laten starten.

Er wordt gereden onder de reglementen van de KNHS. Deelname is voor eigen risico. De organisatie, noch ieder andere betrokkene bij de wedstrijd, kan niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk worden gesteld omtrent schade in welke vorm dan ook aan personen, dieren en/of materiaal. Zowel deelnemers als bezoekers nemen deel en/of zijn aanwezig op eigen risico.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden SGW / Eventing BB
Pony's SGW / Eventing BB
Inschrijven
AVG:
Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens de toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Verder geeft de deelnemer toestemming voor het zichtbaar geplaatst worden op de voorlopige-, de definitieve startlijst en de uiteindelijke uitslag van de rubriek waarin de deelnemer heeft deelgenomen.
Inschrijven niet mogelijk

Terug naar het overzicht

Nieuwste vacatures

Chat