Uitslag | Indoor Dressuur wedstrijd PSV Het Veluws Ros

1 x bij favorieten
881 x bekeken
18-05-2024 17:10 uur
Datumzaterdag 18-05-2024
Locatie PSV Het Veluws Ros
Fazantlaan 8
3852 AM Ermelo
CategoriePaarden Dressuur
OrganisatiePSV Het Veluws Ros
ContactpersoonVeluws Ros, Barbara Modderman
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Indoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
Z in 20x60-ringJa
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
Dit is de DEFINITIEVE STARTLIJST


Indoorwedstrijd.

Twee proeven mogelijk op onze mooie eb- en vloedbodem. Vanaf 1 april 2024 is het bij alle wedstrijden verplicht om met hoofdstelnummer (Hnr) te rijden. Wanneer je paard heeft gemest, graag even zelf de mest uit de rijbaan (laten) verwijderen).

Parkeren auto's met trailers en vrachtwagens: binnen het hek graag zo dicht mogelijk tegen elkaar aan zodat er voldoende parkeergelegenheid over blijft voor andere deelnemers. Losse auto's mogen buiten het hek geparkeerd worden, met de neus tegen het hek.

Let op! Als je verzoeken hebt voor je starttijd, geef het dan aan bij de opmerkingen van je inschrijving! We proberen hier rekening mee te houden, maar garanderen kunnen we niets. Verder geldt voor onze wedstrijden: wij hebben geen vaste tijdstippen voor bepaalde klasses, alles hangt af van welke jury welk dagdeel doet en hoeveel inschrijvingen we per klasse hebben. Dus we beginnen nooit standaard met de pony's of de lagere klasses, kortom als je inschrijft bij onze wedstrijd betekent dat, dat je rekening moet houden met het feit dat je gedurende de hele dag zou kunnen starten. Prijzen worden uitgereikt bij de prijsuitreiking direct na afloop van de klasse en dienen dan ook tijdens de prijsuitreiking te worden afgehaald. In uitzonderingsgevallen mogen ze later worden afgehaald, maar alleen op de wedstrijddag zelf.

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Tevens heeft de PSV Het Veluws Ros het volledige recht voor publicatie van start- en uitslagenlijsten waarop privacygegevens vermeld staan.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden Dressuur BB 16 en 17
Paarden Dressuur B 18 en 19
Paarden Dressuur L1 22 en 23
Paarden Dressuur L2 26 en 27
Paarden Dressuur M1 30 en 31
Paarden Dressuur M2 34 en 35
Paarden Dressuur Z1 38 en 39
Paarden Dressuur Z2 42 en 43
Paarden Dressuur ZZ-Licht 46 en 47
Inschrijven
Pinnen is mogelijk.
Afmelden
Afmelden voor deze wedstrijd?
Dat kan via:

Terug naar het overzicht

Nu op de voorpagina

Chat