Uitslag | Indoor wedstrijd Bergveen - NORGerBERG Competitie

1 x bij favorieten
1902 x bekeken
13-01-2024 20:40 uur
Datumzaterdag 13-01-2024
Locatie manege Norg
Kerkpad 4
9331 AC Norg
CategoriePaarden Dressuur
OrganisatieLR, PC & MV Bergveen
ContactpersoonAida Evink
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Indoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
De uitslag van de derde wedstrijd van de NORGerBERG Competitie. Deelnemers hartelijk dank en hopelijk tot de laatste wedstrijd van de competitie op 3 en 4 februari!

--------------------------------------------------------------------------------------
Na het succes van de NORGerBERG competitie de afgelopen jaren, zullen LR,PC en MV Bergveen en PSV Norg tijdens het indoorseizoen van 2023-2024 opnieuw gezamenlijk de NORGerBERG competitie organiseren. Alle combinaties strijden mee voor de hoofdprijs: een overnachting in een boomhut van Camping de Norgerberg. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen per klasse.Wanneer je bij de paarden competitie minimaal zes van de acht proeven in dezelfde klasse rijdt en bij de pony’s minimaal vier van de zes proeven in dezelfde klasse rijdt, ding je mee naar de competitieprijzen in die klasse. Voor de hoofdprijs tellen ook proeven mee die gereden zijn in een andere klasse. Mocht je alle proeven hebben gereden, dan tellen je twee minst goede resultaten niet mee. De wedstrijden die meetellen voor de competitie zijn:

18/19 november 2023: paarden en pony’s B tm M2 door PSV Norg
16/17 december 2023: paarden en pony’s B tm M2 door Bergveen
13 januari 2024: paarden B tm M2 door Bergveen
3/4 februari 2024: paarden en pony’s B tm M2 door PSV Norg


De winnaar van een klasse ontvangt per proef een score van 10 punten. De tweede plaats is goed voor een score van 8 punten, de derde voor 6, et cetera. Uiteindelijk tel je dus de punten van je vier beste proeven bij de pony’s en zes beste proeven bij de paarden bij elkaar op en wordt aan de hand van die score een competitieklassement opgemaakt. Voor de competitie worden de pony’s in de categorie a t/m e in dezelfde klasse samengevoegd. Let op! In sommige wedstrijdweekenden wordt dezelfde klasse op beide dagen uitgeschreven. In dat geval kan je maar één van de twee wedstrijddagen mee laten tellen voor de competitie. Per wedstrijd worden de prijzen uiteraard uitgereikt volgens de regels van de KNHS.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden Dressuur B 18 en 19
Paarden Dressuur L1 22 en 23
Paarden Dressuur L2 26 en 27
Paarden Dressuur M1 30 en 31
Paarden Dressuur M2 34 en 35
Inschrijven
inschrijven uitsluitend via mijnKNHS.

Afmelden ná sluitingstijd betekent dat het startgeld verschuldigd blijft (en kan dan gemeld worden via wedstrijden@bergveen.nl). Het startgeld dient uiterlijk op de wedstrijddag betaald worden. Indien dit niet gebeurt, wordt er een opslag van €5,00 bij de paarden berekend. Afmelden kan voor zaterdag via wedstrijden@bergveen.nl, op zaterdag graag via 06-51408878.

Svp contant en gepast betalen.

Terug naar het overzicht

Chat