Uitslag | Gulden Spoor Bokaal

0 x bij favorieten
281 x bekeken
11-12-2022 21:37 uur

Let op: Deze lijst is ouder dan 6 maanden!

Datumzaterdag 10-12-2022
Tot en metzondag 11-12-2022
Locatie Manege de gulden spoor
De Boshoek 11
7771 RG Hardenberg
CategoriePaarden Dressuur
Organisatiesallandruiters
ContactpersoonLaura Havers
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Indoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
SelectiewedstrijdJa
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
Gulden Spoor Bokaal Paarden - 2022

Data selectiewedstrijden:
za. 15 / zo. 16 oktober 2022
za. 19 / zo. 20 november 2022
za. 10 / zo. 11 december 2022
FINALE: zaterdagavond 17 december 2022

Rubrieken
Er kan worden gestart in de klasse B t/m M2. Op alle selectiedagen worden per klasse 2 proeven indoor verreden; zaterdag: M2 - M1- L2 - L1 - B en zondag B-L1- L2- M1- M2. Let op: deze volgorde kan afwijken. Bij weinig deelname kan een dag komen te vervallen.

Opzet competitie
Na de derde selectiewedstrijd wordt voor elk van de klassen B t/m M2 een afzonderlijk klassement opgesteld van combinaties die aan ten minste twee van de drie selectiewedstrijden hebben deelgenomen in dezelfde klasse. Wanneer aan alle drie de selectiewedstrijden is meegedaan, tellen de beste vier resultaten mee in het klassement. Bij flexibel starten wordt de combinatie alleen opgenomen in het klassement van de hoogst gestarte klasse. (Let op: er dient dan wel ten minste vier proeven in die hoogste klasse te zijn gestart!)
Elk klassement wordt opgesteld aan de hand van plaatsingspunten die per gereden proef worden behaald. De nr.1 van de rubriek krijgt 1 plaatsingspunt, de nr. 2 krijgt er 2 enzovoort. Degene met de minste plaatsingspunten eindigt bovenaan in het klassement. De beste 3 combinaties per klassement plaatsen zich voor de FINALE die op zaterdagavond 17 december zal worden verreden. Bij ex-aequo plaatsing in het klassement is de uitslag van de laatst gereden gezamenlijke wedstrijd doorslaggevend.
In de FINALE rijden alle finalisten tegen elkaar, d.m.v. een proef gereden in hun eigen klasse. De finale telt niet voor winstpunten, de selectiewedstrijden wel.
Een ruiter/amazone mag met maximaal 1 paard deelnemen aan de finale. Bij plaatsing met meerdere paarden dient uiterlijk een week voorafgaand aan de finale de keuze te worden doorgegeven aan het secretariaat. De organisatie behoudt het recht om, in geval van weinig deelname in een klasse, voor de betreffende klassen een klassement in handicap op te maken, dan wel te besluiten om het aantal finalisten per klassement aan te passen.

Opgave en sluitingsdatum
Opgave kan alleen digitaal, via Mijn KNHS. Zie vraagprogramma voor de sluitingsdata, inschrijfgeld en prijzengeld. Het inschrijfgeld voor de finale bedraagt € 10,- en dient te worden betaald op de finaledag. Bij afmelding na de sluitingsdatum blijft het inschrijfgeld verschuldigd aan de wedstrijdgevende organisatie (conform Algemeen Wedstrijdreglement van de KNHS).
De organisatie behoudt het recht voor om de bovengenoemde competitiebepalingen ten allen tijde te wijzigen of aan te vullen indien daartoe aanleiding bestaat.

Deelnemers moeten op dezelfde dag zelf hun prijs in ontvangst nemen, anders vervalt de prijs aan de organiserende vereniging.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden Dressuur B 20 en 21
Paarden Dressuur L1 24 en 25
Paarden Dressuur L2 28 en 29
Paarden Dressuur M1 32 en 33
Paarden Dressuur M2 36 en 37
Inschrijven
Opgave uitsluitend via Mijn KNHS.
Betalen inschrijfgeld ter plaatse contant of per pin mogelijk.

Terug naar het overzicht

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Wijken: de vergeten oefening
Klik hier voor de voorpagina
Chat