Uitslag | Twee-daagse indoor dressuurwedstrijd PSV Het Veluws Ros

0 x bij favorieten
87 x bekeken
16-04-2022 22:47 uur

Let op: Deze lijst is ouder dan 6 maanden!

Datumvrijdag 15-04-2022
Tot en metzaterdag 16-04-2022
Locatie PSV Het Veluws Ros
Fazantlaan 8
3852 AM Ermelo
CategoriePaarden en Pony's Dressuur
OrganisatieHet Veluws Ros
ContactpersoonPSV Het Veluws Ros
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Indoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
Z in 20x60-ringJa
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
Twee-daagse indoor dressuurwedstrijd, 2x twee proeven mogelijk op onze mooie eb- en vloedbodem.

De voorlopige startlijst staat online, wijzigingen komen alleen nog voort uit afzeggingen, het programma kan dus nog iets inlopen. De definitieve startlijst van vrijdag staat donderdag om 20.30 online, de definitieve startlijst voor zaterdag staat vrijdag om 20.30 online.

Op Goede Vrijdag en de zaterdag erop organiseren wij een 2-daagse dressuurwedstrijd, dus de mogelijkheid om op vrijdag én zaterdag te starten. Let dus goed op voor welke dag je inschrijft, of, wanneer je wilt, voor beide dagen. Alle klassen worden op beide dagen verreden, zie de voorlopige startlijst voor de indeling. In alle klassen zijn 2 proeven mogelijk. De wedstrijd is vol.

Er is geen ringmeester aanwezig, om deze reden is het verplicht om met hoofdstelnummer (Hnr) te rijden. Wanneer je paard heeft gemest, graag even zelf de mest uit de rijbaan (laten) verwijderen).

Parkeren auto's met trailers en vrachtwagens: binnen het hek graag zo dicht mogelijk tegen elkaar aan zodat er voldoende parkeergelegenheid over blijft voor andere deelnemers. Vrachtwagens links en trailers rechts. Losse auto's mogen buiten het hek parkeren met de neus tegen het hek.

Pinnen is mogelijk, zowel op het secretariaat als in de kantine.

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Tevens heeft de PSV Het Veluws Ros het volledige recht voor publicatie van start- en uitslagenlijsten waarop privacygegevens vermeld staan.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden Dressuur B 20 en 21
Paarden Dressuur L1 24 en 25
Paarden Dressuur L2 28 en 29
Paarden Dressuur M1 32 en 33
Paarden Dressuur M2 36 en 37
Paarden Dressuur Z1 40 en 41
Paarden Dressuur Z2 44 en 45
Paarden Dressuur ZZ-Licht 48 en 49
Pony's Dressuur B 20 en 21
Pony's Dressuur L1 24 en 25
Pony's Dressuur L2 28 en 29
Pony's Dressuur M1 32 en 33
Pony's Dressuur M2 36 en 37
Pony's Dressuur Z1 40 en 41
Pony's Dressuur Z2 90 en 92
Inschrijven
Inschrijven alleen mogelijk via MijnKNHS. Als je een verzoek hebt met betrekking tot je starttijd, zet dat dan in de opmerkingen bij je inschrijving. We proberen er rekening mee te houden, maar kunnen niks garanderen!

Terug naar het overzicht

Nieuwste vacatures

Chat