Startlijst | SGW-Clinic/Training en/of Oefencross incl springen

0 x bij favorieten
95 x bekeken
25-09-2021 21:09 uur

Let op: Deze lijst is ouder dan 6 maanden!

Datumzondag 26-09-2021
Locatie Manege Hoogenweg
Hoogenweg 52
7793 HM Hoogenweg
CategoriePaarden en Pony's SGW / Eventing
OrganisatieDEquiC, Delfgaauw Equine Coaching
ContactpersoonHelene Delfgaauw
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZand/grasbodem, Outdoor
LosrijdenZand/grasbodem, Outdoor
TypeDit is een oefenwedstrijd
Informatie
Beste Crossers,

De bouwploeg heeft heel hard gewerkt de afgelopen weken! We zijn trots op hen en op het resultaat. De cross is mooier en spectaculairder dan vorig jaar opgezet! Veel variatie in soorten hindernissen en hopen dat jullie het ook mooi en leerzaam vinden.
De indeling is als bijlage bijgevoegd. Kijk goed naar je startnummer. Er zijn heel veel wijzigingen ten opzichte van de voorlopige startlijst. We hopen dat we echt aan alle wensen hebben kunnen voldoen. We hebben eigen rugnummers. Deze kun je ophalen bij het koffie-/snackpunt onder de overkapping. Deze moeten ook in het springparcours worden gedragen. Ben je klaar, dan niet vergeten de nummers weer in te leveren. Clinic-deelnemers zonder oefencross hoeven geen startnummer op te halen. Heb je je opgegeven voor 1 rondje oefencross of voor een clinic zonder oefencross, dan mag je nog een (tweede) rondje starten als je de smaak te pakken hebt gekregen. Deze geef je op bij de starter van de cross. De kosten voor een extra rondje zijn €15 en contant moet vooraf aan je tweede rondje voldaan zijn. In overleg met de starter wordt dan je tweede starttijd bepaald, maar zal altijd in de buurt liggen van je eerste start. Het tweede rondje crossen is zonder springen.

Wil je nog een tweede rondje alleen het parcoursspringen, dan zijn de kosten daarvoor €5. Let op de hoogte die je wilt springen. Zodra het parcours verhoogd is, kun je niet meer over een lager parcours springen. Ook dit geef je op en betaal je bij de starter van de cross.

Let op: we hebben GEEN secretariaat.
Voor vragen ga je naar Jantine of Helene. Dan proberen we alles op te lossen.
Je kunt losrijden en uitstappen in de buitenmanege. Hou rekening met andere combinaties.
Zowel het springparcours en de cross mogen uitgereden worden. Na drie weigeringen op een hindernis ga je door naar de volgende hindernis.
In de cross geldt dat achterop komende deelnemers altijd voorrang hebben. Hiervoor dien je ruimte te maken. Je mag niet achter die ruiter kleven in het vervolg van de cross, tenzij je samen de oefencross rijdt.
De tijden zijn richttijden. De tijd van de eerste starter staat vast. We beginnen met de eerste groep crossers. De deelnemers van de clinics moeten vooraf even checken of clinics op de gegeven tijd kunnen beginnen. Mocht de eerste groep oefencrossers uitlopen, dan begint de clinic later en de overige starts natuurlijk ook. We starten in de oefencross om de beurt, tenzij je samen hebt opgegeven.
Mest je paard of pony op de parkeerplaats of in de buitenmanege, dan graag opruimen!
Voor deelname is goedgekeurde cap, goed passende laarsen/jophurs met chaps en bodyprotector verplicht. Evenals beenbescherming, (iig om de voorbenen) van je paard/pony.
Deelnemen is altijd op eigen risico. Organisatie is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade en/of letsel

Rood vakje voor je naam, dan is er NIET betaald. Bij het afhalen van je rugnummer dien je contant te betalen.
De kosten sgw-clinic/training zijn € 25 per combinatie per deelnamedag.
De kosten voor SGW-clinic/training met oefencross is € 40 per combinatie per deelnamedag.
De kosten voor 1 rondje oefencross is € 15 per combinatie per deelname-dag en € 25 voor twee rondjes per deelnamedag.
Heb je je voor meerdere dagen opgegeven, dan mag je per deelname-dag betalen, of het totaal ineens. Maar wel voor je laatste deelname-dag.

Let op: Bij afmelden binnen een week voor de ingeschreven datum, of je komt niet opdagen, dan blijft de betalingsverplichting staan!


Het adres:

Manege Hoogenweg
Hoogenweg 52
7793 HM HoogenwegWe maken er een mooie gezellige en leerzame dag van! En de weersverwachtingen zijn super!!


Tot morgen allemaal!

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden SGW / Eventing BB
Paarden SGW / Eventing B
Paarden SGW / Eventing L
Pony's SGW / Eventing BB
Pony's SGW / Eventing B
Pony's SGW / Eventing L
Inschrijven
Je kunt je opgeven middels het inschrijfformulier op https://dequic.nl/19-9-26-9-en-3-10-eventingplezier-hoogenweg/

Ook nu weer geldt: VOL = VOL! Kom je op de wachtlijst en wordt je uiteindelijk niet ingedeeld, dan wordt het inschrijfgeld weer teruggestort.

We passen de RIVM richtlijnen en regels ivm Corona toe. Deze regels worden per mail bij de indeling bekend gemaakt omdat het mogelijk tegen die tijd alweer veranderd kan zijn. Deelnemers en begeleiders e.a. zijn verplicht zich hieraan te houden.

Body-protector en cap zijn verplicht. Beenbescherming paard of pony in ieder geval om de voorbenen. Deelnemers aan de oefencross dienen zelf zorg te dragen voor een rugnummerhouder.

Een paard of pony mag maximaal 2 keer een oefencross lopen of maximaal 1 keer sgw-clinic/training (eventueel aangevuld met 1x een oefencross).

De kosten sgw-clinic/training € 25 per combinatie. De kosten voor alleen de oefencross zijn € 15 per combinatie een tweede rondje kost € 10 wanneer dit direct bij opgave wordt aangegeven. Op de dag zelf is een extra rondje alleen mogelijk als er tijd is en kunnen we dus niet van te voren garanderen. De kosten zullen dan € 15 voor het tweede rondje bedragen. De kosten voor sgw-clinic/training en ook nog een rondje oefencross is € 40 per combinatie.

Met inschrijving via het inschrijfformulier ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met de betaling gegevens. Betaling vooraf op: NL58 INGB 000 5496354, tnv H.L. Delfgaauw ovv sgwHD en naam deelnemer.

Organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade en/of letsel. Deelname aan en bezoek van de oefencross/training is geheel op eigen risico.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar info@dequic.nl

AVG: deelnemers, begeleiders of bezoekers verlenen automatisch toestemming voor het maken van beeld/geluidsopnamen tijdens dit evenement, evenals het verslaglegging en promotiedoelen op websites, social media en overige publicaties.

Terug naar het overzicht

Chat