Uitslag | Welsh Sportdag Noord 2024

0 x bij favorieten
2610 x bekeken
26-05-2024 12:12 uur
Datumzaterdag 25-05-2024
Locatie Manege Gaasterland
Wyldemerkwei 1, 8571GC Harich
8571GC Harich
CategoriePaarden en Pony's Mennen
OrganisatieNWPCS
ContactpersoonMartha Boekema - Welsh Sportdag Noord
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZand/grasbodem, Outdoor
LosrijdenZand/grasbodem, Outdoor
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
Zaterdag 25 mei 2024 wordt alweer de negende editie van de Welsh Sportdag Noord georganiseerd. Let op: deze dag is opengesteld voor Welshpony’s (minimaal 12,5% Welsh bloed) uit alle stamboeken. Dit moet aantoonbaar zijn d.m.v. paspoort of stamboekpapier. De startlijst wordt hier vooraf op gecontroleerd, bij twijfel vanuit de organisatie zal om bewijs worden gevraagd. Enkel als er aantoonbaar Welshbloed aanwezig is zal de combinatie mogen starten.

LET OP: Alle Bixie combinaties dienen een kopie van het paspoort/of stamboekbewijs per mail in te sturen bij opgave.

Op deze dag bieden wij de volgende KNHS rubrieken aan:
-Dressuur Pony's en Paarden BB t/m ZZL 2 proeven
-Springen pony's en Paarden 2 parcoursen (beide parcoursen zijn op rijstijl, flexibel springen is NIET toegestaan)
-Bixie dressuur 2 proeven
-Bixie springen 2 parcoursen
-Mennen Dressuur Hobbyklasse tm ZZ enkel- en dubbelspan
-Mennen vaardigheid 2 parcoursen

Showrubrieken:
-Bestgaande Rijpony
-Bestgaande Menpony
-Kür op Muziek L tm ZZL
Opgave hiervoor per e-mail welshsportdagnoord@outlook.com . Graag hierbij de naam van de ruiter/amazone, naam pony, niveau en evt. combinatienummer vermelden. De inschrijfkosten zijn 10 euro per rubriek, prijzen zijn gebruiksartikelen. In verband met de veiligheid is het enkel mogelijk in te schrijven voor Bestgaand als je 2x BB dressuur of 2x springen start met je pony/paard. Deelnemers Kùr dienen 2 dressuurproeven te starten.

Ook dit jaar kan er weer gestreden worden om het Allround Kampioenschap (1e dressuurproef + 1e springparcours, minimaal 40 cm A/B pony’s, minimaal 60 cm C pony’s, minimaal 70 cm D/E/18+ pony’s). Of voor het mennen 1e dressuurproef + 1e vaardigheidsparcours).
De strijd om de Dressuurbelofte titel, gaat over 2 dressuurproeven en de Kür op Muziek.

Aan het eind van de middag zullen te pony de prijsuitreikingen plaatsvinden van de Bestgaande rijpony finale & Kür op muziek rubriek en de huldigingen van de Sportdag Kampioenen. Tevens zijn er veel extra prijzen te winnen en is er een grote loterij.

Dit jaar is het ook weer mogelijk om boxen te huren op het wedstrijdterrein. Dit is alleen mogelijk voor de hele dag. Een stal kan je reserveren via de volgende link: https://manegegaasterland.nl/winkel/ Dit zal pas 4 weken voor de wedstrijddatum mogelijk zijn. Dit gaat via de locatie zelf en kunnen wij helaas ook niet veranderen. Maar er zijn 80 boxen.

Er wordt deze dag gereden onder de reglementen van de KNHS en de daarop gepubliceerde wijzigingen. Door te starten op deze dag geven de deelnemers aan op de hoogte te zijn en in te stemmen met dit vraagprogramma. Op startlijsten komt ook nog een toevoeging op dit vraagprogramma te staan wat betreft de reglementen/bepalingen vanuit de Welsh Sportdag Noord..

Let op: De wedstrijd is alleen opengesteld voor Welsh pony's met minimaal 12,5% Welsh bloed op het paspoort. Dit moet aantoonbaar zijn dmv paspoort of stamboekpapier.
------------
Extra informatie betreft het aantal starts per pony/paard en prijzen:

Op de wedstrijddag mag een pony/paard, al dan niet met dezelfde deelnemer maximaal 4 keer worden gestart voor winstpunten (2 maal dressuur en 2 maal springen). Indien er een 2 ruiters gebruik maken van hetzelfde pony/paard kan mag men maar 1 x dressuur en 1 x springen per combinatie. Bixie, de Kür op muziek en Bestgaande Rijpony staan hier los van.

Indien er minder dan 3 deelnemers zijn per rubriek (wel of niet in handicap) word de 1e prijs evenredig aan het inschrijfgeld.
In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisatie van de Welsh Sportdag.

Gedurende de dag worden er door meerdere fotografen foto's gemaakt. Mocht je het niet op prijs stellen dat er foto's worden gemaakt verzoeken wij dit vooraf op het secretariaat te melden.

Elk jaar ontvangen we vele verzoeken wat betreft plaatsing en starttijden, we doen onze uiterste best om het ieder naar zijn wens te maken. Heb je een verzoek, geeft dit dan gelijk bij opgave via mijnknhs door zodat wij er rekening mee kunnen houden voordat de startlijst gepubliceerd wordt. Zodra de startlijst op de website staat worden er geen verzoeken meer gehonoreerd, dit vanwege de complexiteit van dit evenement. Let op: wij willen en kunnen veel maar helaas is het zo als we gaan schuiven, anderen hun tijden ook weer veranderen. Wij hopen op jullie begrip hiervoor. Met zo veel starts is het een enorme klus!

Voor meer informatie kijk op startlijsten.nl/MijnKNHS.nl of volg ons via www.facebook.com/welshsportdagnoord / www.instagram.com/welshsportdag

Indien er vragen zijn graag eerst mailen naar welshsportdagnoord@outlook.com met de volledige gegevens. In verband met werk niet altijd makkelijk te bereiken. Ons streven is om binnen 24 uur te antwoorden. Mochten er op vrijdag 24 mei nog vragen zijn dan mag er gebeld worden vanaf 13 uur tot 15 uur: 06-47659930

Geef je op tijd op! Vol is vol. Inschrijven is mogelijk tm 4 mei 2024, aanmelden na 4 mei is geen garantie dat je geplaatst wordt, vorig jaar hebben we ons plafond bereikt en is de inschrijving vroegtijdig gesloten.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden Mennen B
Paarden Mennen L
Paarden Mennen M
Paarden Mennen Z
Paarden Mennen ZZ
Pony's Mennen B
Pony's Mennen L
Pony's Mennen M
Pony's Mennen Z
Pony's Mennen ZZ
Inschrijven
Pinnen op de wedstrijdag mogelijk.

Terug naar het overzicht

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Weidegang: hier moet je om denken
Klik hier voor de voorpagina
Chat