Uitslag | vierde wedstrijd midwinterserie 2019/2020

0 x bij favorieten
1180 x bekeken
16-02-2020 14:36 uur
Datum15-02-2020
Tot16-02-2020
LocatieManege de Prinsenstad in Delft
CategoriePony's Dressuur
OrganisatieDelftse Ponyclub
ContactpersoonAngelique de Wolf
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Indoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
Z in 20x60-ringJa
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
EXTRA BERICHT
Na lang wikken en wegen hebben wij besloten de wedstrijd van 16 februari wel door te laten gaan, maar deze niet mee te laten tellen voor het midwinterseriekampioenschap.
Dit houdt in, dat er maar 2 voorwedstrijden gereden moeten zijn om in de finale kans te maken op de overall prijs van het kampioenschap.
LET OP: Het blijft wel een knhs wedstrijd waarbij je winstpunten kunt behalen.

Indien de weersomstandigheden op 16 februari dermate slecht zijn dat het niet verantwoord is om met een trailer de weg op te gaan, kunnen ruiters van buitenaf op zaterdag 15 februari de wedstrijd voor zondag kosteloos afzeggen.


M en Z ruiters:
De wedstrijd van 9 februari is vanwege weersomstandigheden voor de M en Z ruiters verplaatst naar zaterdagavond 15 februari.

Daar gebleken is, dat het voor de meeste ruiters niet mogelijk is, om op zaterdag te starten, hebben wij besloten om de wedstrijd de M en Z categorie alsnog op zondag 16 februari te laten starten.

Voor de ruiters die voor de zaterdagavond hebben opgegeven: Mail ons even of jullie op zondag kunnen starten. stuur een bericht naar secretariaat@delftseponyclub.nl


We begrijpen dat deze extra wijziging best verwarrend is, en we hadden dit graag aan jullie telefonisch willen toelichten, echter vanwege de privacy wetgeving hebben wij geen telefoonnummers en kunnen wij alleen de ruiters bereiken die ons gemaild hebben.

Op de startlijst van zondag staan nu alleen de ruiters vermeld die zich voor de zaterdagavond hebben aangemeld. De startlijst kan nog aangepast worden, indien je toch niet kan.

LET OP: Dit geldt ALLEEN voor de M en Z ruiters.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Pony's Dressuur B 3 en 4
Pony's Dressuur L1 7 en 8
Pony's Dressuur L2 11 en 12
Pony's Dressuur M1 15 en 16
Pony's Dressuur M2 19 en 20
Pony's Dressuur Z1 23 en 24
Pony's Dressuur Z2 90 en 91
Inschrijven
Geen informatie beschikbaar

Terug naar het overzicht

Chat