Uitslag | Subtop Dressuur tweedaagse Tolbert met kadervorming

0 x bij favorieten
272 x bekeken
10-09-2018 11:13 uur

Let op: Deze lijst is ouder dan 6 maanden!

Datumzaterdag 08-09-2018
Tot en metzondag 09-09-2018
Locatie HJC Manege Tolbert
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert
CategoriePaarden en Pony's Dressuur
OrganisatieRV Annen
ContactpersoonLineke Meursing
Toon alle lijsten van deze vereniging
 
Aantal proeven1
WedstrijdbaanZandbodem, Outdoor
LosrijdenZandbodem, Outdoor
Z in 20x60-ringJa
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Aanwezige fotografen NH Photo
NH Photo
Informatie
Leuk tweedaags Subtop-concours met KADERVORMING op een prachtige locatie met uitstekende zandbodems:
Zaterdag:
Pony's individuele proef
Children individuele proef
Junioren en Young Riders individuele proef
ZZ-zwaar proef 35
Prix st. Georges
Intermediaire I
Intermediaire II
Intermediaire A en B
U25
Grand Prix
Zondag:
Pony's landenproef (KADERVORMING)
Children landenproef (KADERVORMING)
Junioren en Young Riders landenproef (KADERVORMING)
ZZ-zwaar proef 36
Prix st. Georges
Intermediaire I
Intermediaire II
Intermediaire A en B U25 (KADERVORMING)
Grand Prix
Op beide wedstrijddagen is er de mogelijkheid tot baan verkennen. Er zijn overnachtingsmogelijkheden in de buurt (bijv. Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk) en op locatie zijn stallingsmogelijkheden. Stallen kunnen gereserveerd worden via LRhorseevents@gmail.com of 0653846209/0610790592. De boxen kosten €35,- per dag.
Voor de beste drie combinaties bij de pony's, children, junioren/young riders, ZZ-zwaar, Lichte Tour en Zware Tour zijn er verschillende extra prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsoren. Vereist hiervoor is dat de combinatie beide dagen heeft gestart in dezelfde klasse. Deze extra prijzen worden op zondag uitgereikt in een ereronde. Deze prijsuitreikingen vinden plaats te paard in de wedstrijdring. Prijswinnaars zijn verplicht hieraan deel te nemen. Bij afwezigheid vervalt de aan hun toekomende prijs. Ontheffing alleen mogelijk na overleg met de organisatie.
• Er zal worden gereden met toestemming van de KNHS. Op de wedstrijden zijn de reglementen van de KNHS van toepassing. In alle gevallen waarin de reglementen niet voorzien, beslist de federatievertegenwoordiger in overleg met het bestuur.
• Je dient rekening te houden met de mogelijkheid van identiteitscontrole, controle op het gebruik van ongeoorloofde middelen en medicijnen en/of bittencontrole.
• Het dragen van de op de startlijst vermelde hoofdstelnummers is verplicht, op het voorterrein en op het wedstrijdterrein. Als deelnemers zorg je zelf voor het hoofdstelnummer.
• De startlijsten en aanvangstijden van de wedstrijd worden vanaf een week voor de eerste wedstrijddag gepubliceerd door de organisatie op www.knhs.nl. bij de wedstrijd in de wedstrijdkalender.
• Alle deelnemers dienen tijdig aanwezig te zijn, d.w.z. zij dienen zich ten minste één uur vóór de voor hen geplande starttijd op het secretariaat te melden.
• De behaalde resultaten komen voor puntenregistratie in aanmerking.
• De prijsuitreiking vindt z.s.m. plaats na afloop van de rubriek. Prijsuitreiking vindt plaats in de kantine. De prijzen dienen opgehaald in correct wedstrijdtenue.
• De prijsuitreiking van de overallprijzen op zondag zal plaatsvinden ter paard. Tenzij er een door de organisatie aangemerkte geldige reden is om de prijs niet ter paard in ontvangst te nemen.
• Wij attenderen u erop dat u verplicht bent door de inschrijving op deze wedstrijd(en) het inschrijfgeld te voldoen aan de wedstrijdgevende organisatie.
• Denk eraan dat wanneer u zich niet, niet juist of niet tijdig (na sluitingsdatum) afmeldt voor een wedstrijd, de wedstrijdgevende organisatie u kan voordragen bij de KNHS conform art. 43 van het Algemeen Wedstrijdreglement.
• Bij niet betalen op de wedstrijddag wordt door de wedstrijdgevende organisatie een opslag op het inschrijfgeld gerekend van € 5,00 per combinatie conform de Wedstrijdtarievenlijst.
• Ex-Aequo klasseringen zullen worden verdeeld op basis van de regeling conform art. 137.8 lid c van het disciplinereglement dressuur. Er wordt dus niet gewerkt met Ex-Aequo's.
• Protocollen kunnen worden afgehaald na afloop van de corresponderende prijsuitreikingen.
• De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of ongevallen. Men neemt deel en is aanwezig op eigen risico.
• Door in te schrijven voor deze wedstrijd gaat de deelnemer akkoord met de hierboven genoemde bepalingen.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden Dressuur ZZ-zwaar
Paarden Dressuur Prix St.Georges
Paarden Dressuur Intermediaire I
Paarden Dressuur Intermediaire II
Paarden Dressuur Grand Prix
Pony's Dressuur Z2
Inschrijven
Gelieve inschrijven via Mijn KNHS

Terug naar het overzicht

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Weidegang: hier moet je om denken
Klik hier voor de voorpagina
Chat