HorseFitShop

HorseFitShop

Bedrijfsnaam: HorseFitShop
Telefoonnummer: Tonen
E-mail: info@horsefitshop.nl
Website: www.horsefitshop.nl
Postadres: De Meerpaal 8
9206 AJ Drachten

Omschrijving:
De Horsefitshop is de nieuwste webshop waar je alles kunt vinden voor een gezond en fit paard! De Horsefitshop biedt een zeer uitgebreid assortiment van supplementen en alle andere denkbare gezondheids- en verzorgingsproducten voor je paard. Het welzijn van je paard staat bij ons voorop!

Je kunt bij ons terecht voor kundig advies en tips op het gebied van gezondheid en paarden-welzijn. We kunnen je op professionele wijze adviseren, dankzij onze brede kennis en ervaring omtrent voeding, supplementen en aandoeningen. Dus ben jij een paardeneigenaar en paardensporter die bewust bezig is met het welzijn van je paard? Dan ben je bij de Horsefitshop aan het juiste adres! We zijn constant bezig om onze kennis te verbreden, jou van kundig advies te voorzien en ons assortiment aan te vullen met de beste producten.

Bij de Horsefitshop vind je een breed assortiment, bestaande uit bekende en minder bekende topmerken, zoals NAF, Puur, De Groene Os, Julian & Jones, Sectolin, Pavo, Cavalor, Grand National, Primeval, Horseware, Bucas en nog veel meer! Mis je iets in ons assortiment? Laat het ons dan gerust weten!

Daarnaast heeft de Horsefitshop een heel uitgebreide en vakkundig samengestelde huismerk-lijn met supplementen, kruidenmixen, verzorgingsproducten voor je paard en leerverzorging. Al deze producten zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar voor een passende prijs.

Winkels - Ruitersportzaken:

  • Webwinkel
  • Fysieke winkel

Gezondheid en verzorging - Verzorgingsproducten:

  • Supplementen
  • Mokbestrijding

Beoordelingen van klanten:   5x   0x

  HorseFitShop
Geplaatst door Kris op 22-03-2017
Super fijne website en snelle levering. Vooral erg fijn dat ze ook merken in het assortiment hebben die je voorheen lastig kon verkrijgen!
  HorseFitShop
Geplaatst door Lotte op 23-03-2017
Super webshop! Fijn dat ze zo'n grote keuze aan merken hebben. En de service is top!
  HorseFitShop
Geplaatst door Eva op 23-03-2017
Fijne webshop met veel keuze uit verschillende producten! Ook nog eens een supersnelle levering!
  HorseFitShop
Geplaatst door Frida op 27-03-2017
Ik had zondag avond bestelt en maandag ochtend al in huis, sneller kan bijna niet! Werd ook fijn geholpen aan de telefoon met mijn vragen. Duidelijk advies
  HorseFitShop
Geplaatst door Maria op 30-03-2017
Heel fijn eigen huismerk product lijn. zondag iets betseld, maandag had ik eht al in huis.

Bekijk alle beoordelingen

Laat jouw beoordeling achter!

Duim omhoog of duim omlaag?

   

Chat