Aeres Hogeschool (Dronten)

Open dagen:

Datum: vrijdag 2 november 2018 10:00
Op 2 november van 13.00 tot 16.30 uur organiseren we een open middag zodat je kunt ervaren hoe het is om in Dronten te studeren. Tijdens een open middag maak je kennis met onze studenten en docenten. Zij verzorgen samen voorlichtingspresentaties. Daarnaast geven studenten rondleidingen in school, over de campus, door de kas, de techniekfaciliteiten, over Aeres Farms (waar melkveebedrijven, het akkerbouw- en varkens- en pluimveebedrijf gevestigd zijn) en de Paardenplaats. Uiteraard zijn de studenten ook beschikbaar voor vragen. Let op: registratie gewenst (zie link)
Informatie over de opendag

Datum: zaterdag 1 december 2018 11:00
Op 1 december van 11.00 tot 16.00 uur organiseren we een open dag zodat je kunt ervaren hoe het is om in Dronten te studeren. Tijdens een open dag maak je kennis met onze studenten en docenten. Zij verzorgen samen voorlichtingspresentaties. Daarnaast geven studenten rondleidingen in school, over de campus, door de kas, de techniekfaciliteiten, over Aeres Farms (waar melkveebedrijven, het akkerbouw- en varkens- en pluimveebedrijf gevestigd zijn) en de Paardenplaats. Uiteraard zijn de studenten ook beschikbaar voor vragen. Let op: registratie gewenst (zie link)
Informatie over de opendag

Datum: vrijdag 8 februari 2019 13:00
Op 8 februari van 13.00 tot 16.30 uur organiseren we een open middag zodat je kunt ervaren hoe het is om in Dronten te studeren. Tijdens een open middag maak je kennis met onze studenten en docenten. Zij verzorgen samen voorlichtingspresentaties. Daarnaast geven studenten rondleidingen in school, over de campus, door de kas, de techniekfaciliteiten, over Aeres Farms (waar melkveebedrijven, het akkerbouw- en varkens- en pluimveebedrijf gevestigd zijn) en de Paardenplaats. Uiteraard zijn de studenten ook beschikbaar voor vragen. Let op: registratie gewenst (zie link)
Informatie over de opendag

Aeres Hogeschool (Dronten)
De Drieslag 4
Dronten
Nederland
088-020 6000
Naar de website
Aeres Hogeschool (Dronten)

Bij Aeres Hogeschool (Dronten) worden de volgende opleidingen en cursussen aangeboden:

Hippische BedrijfskundeHBOMeer info...

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Raad het aantal en win een prijs!
Klik hier voor de voorpagina
Chat