Win een zak Havens met jouw blooper!

maandag 20 augustus 2018 door Robert - Startlijsten.nl
Win een zak Havens met jouw blooper!

Iedereen kent het wel: stomme fouten, idiote acties en knullige vertoningen. En de anderen maar lachen! Maar nu is je kans: vertel hieronder jouw paardensport-blooper en maak kans op één van de 5 zakken Endurance 14-paardenvoer van Havens.

(Havens Endurance 14 is een nieuw premium Power & Protein muesli voor paarden in de duursport. Lees er hier meer over.)

Op Facebook kun je ook bloopers insturen en lezen!

Meedoen? Vul hieronder je naam, mailadres in en vertel blooper!

Deze wedstrijd is verlopen. Meedoen kan niet meer! 

Reacties

Reageren

Je mag nog 500 tekens gebruiken.

 1. Andrea

  #1

  Mijn paard reageert op de kleinste hulpen. Op een dag voelde ze ineens erg stug aan aan de ene kant en kwamen teugelhulpen aan die kant niet goed aan. Pas toen ik afzadelde, zag ik dat de neusriem door de bitring heen vast zat.

 2. Sanne

  #2

  De grootse blooper.... opstappen en dan uit je rijbroek scheuren

 3. Vanessa

  #3

  We hebben voor het eerst een L proef gereden om te proberen
  En wie groet er met de verkeerde hand af
  Juist ik!
  Mijn God wat een blunder

 4. Anita

  #4

  Ik had crosstraining en we gingen een slootje springen. Alles ging goed. Ik dacht dat mijn paard ging springen en ik zat naar voren. Maar mijn paard stopte op het laatste moment. Hij liet zijn hoofd zakken. Hierdoor gleed ik langs de nek van mijn paard op zijn kop naar beneden. Ik viel met mijn hoofd, kopje onder, in de sloot (waar ook nog net in gemest was). De instructrice deed het bijna in haar broek van het lachen. Ik was oke maar stonk een uur in de wind.

 5. Sharon van der Heyden

  #5

  Kimberley Lindelauf
  Mijn blooper: allereerste wedstrijd met knapperd Fidalgo in de L1, vanuit zuid Limburg naar Eindhoven gereden om daar ons debuut te maken!! Met losrijden ging hij super, ik had veel bekijks met mijn mooie paard!!!

  • Sharon van der Heyden

   #5

   Rest staat op Facebook, verhaal was te lang

 6. Willeke Boeve

  #6

  Tijdens één van mijn eerste Z-dressuurwedstrijden schrok mijn paard voor iets in de ring. Ze sprong daarop met één grote sprong uit de afgesloten ring. Omdat ik echt niet wist hoe hier op te reageren draafde ik weer naar de ring, sprong over de hekjes terug en wilde mijn proef voortzetten. De jury dacht daar anders over en kwam haar hokje uit om mij officieel te diskwalificeren. Omstanders moesten hier erg om lachen en ik uiteindelijk ook. Het kostte mij wel twee winstpunten ;)

 7. merel mulder

  #7

  Hooi!
  Hierbij het bewijsmateriaal van mijn bloooper !

  https://youtu.be/xGSPrFRIoyU

  Scrolle dopr tot 1:28....Meer hoef ik niet te zeggen . Behalve enjoy and LOL

  groetjes,
  Merel Mulder

 8. Kitty

  #8

  Omdat ik zelf van Startlijsten.nl ben mag ik niet meedoen met deze actie maar ik wil hem toch even noemen...
  Ik reed een jonge ruin van mijn stalhouder in het B springen. Het parcours ging heel goed totdat we bijna aan het eind van het parcours bij de dubbelsprong kwamen. Het paard maakte een rare sprong en ik kwam achter het zadel terecht. Het paard bleef stil staan maar ik voelde hem zich opbollen. Het lukte mij niet er gewoon af te glijden. "Eric, help!" riep ik, waarop hij mij eraf geholpen heeft. Die avond heb ik wel de troostprijs gewonnen: een springles van Eric Naberink.

 9. Natascha

  #9

  Ging met een vriendin mee op wedstrijd, dressuur, buiten losrijden, binnen de proef.
  Het was niet echt heel mooi weer geweest, dus lag er aan een kant een plas in de buitenbak. Paard was vrolijk en of dat die nu bokte of opzij sprong dat weet ik niet meer, maar zij verloor haar evenwicht en daar ging ze, met haar witte kleren baf in de modder, echt volop met de voorkant erin. Het was net een tekenfilm, en ik kon mn lach ook niet inhouden.... gelukkig mocht ze van de jury snel thuis omkleden

 10. Iris

  #10

  Als ik erover vertel krijg ik nog het schaamrood op mijn kaken! 2 jaar geleden een oefencross gereden met mijn merrie, in het 2de rondje was ik zo blij dat ik voor de waterbak vrolijk begon te zwaaien naar de camera, mijn merrie nam ineens zo'n snoekduik, struikelde.. En plons! Daar lagen we dan, letterlijk kopje onder! Voelde mij enorm schuldig dat ik onvoldoende aan het opletten was vanwege de camera! Voortaan dus koppie erbij! (p.s. Alles staat dus op camera ook nog haha)

 11. Jan Willem

  #11

  Het was 32 graden, bloedheet en je mocht in zomertenue rijden. 25 jaar geleden mocht je nog zonder cap/helm losrijden. De eigenaar van het paard, die mee was, riep dat ik mocht starten. Ik reed gelijk de ring in en ging bij X halthouden om te groeten. Ik wilde mijn cap afnemen en kwam tot de ontdekking dat ik die niet op had. Ook had mijn paard zijn pijpkousen nog aan. De jury, die normaal weinig humor had, begon hard te lachen en liet me opnieuw starten in correct zomertenue zonder strafpunten.

 12. Ellen

  #12

  Mijn allereerste dressuurwedstrijd. B-proefje natuurlijk. Ik had geleerd dat je naar de jury moest rijden en netjes aanmelden. Dus ik stop braaf een paar meter voor een mevrouw die daar op een stoel zat, maar ze keek me niet eens aan. Dit bleef maar duren en ik dacht... en wat moet ik nu doen dan? Na zowat 5 lange minuten drong het tot mij door dat die mevrouw niet de jury was, die zat namelijk in een auto achter het bordje C. De dame op de stoel was een fotografe......voelde me wel héél dom!!

 13. Eva

  #13

  Na lang oefenen ging ik voor het eerst zelf op pad met paard en trailer. De zenuwen gierden door mijn lijf! Wat staat ze rustig dacht ik nog. Voorzichtig afremmen de rotonde over, rustig optrekken......pas in het volgende dorp kwam ik erachter dat ik mijn paard, die nog braaf aangebonden stond in de stal klaar voor vertrek, vergeten was...…..

 14. Sabine van Amerongen

  #14

  Mijn reactie maar op de Facebookpagina gezet... het verhaal was een beetje lang, maar de tranen springen me na al die jaren nog steeds in mijn ogen ;-)

 15. Linda de Jong

  #15

  Ik stap altijd op met een krukje, maar net die bewuste wedstrijddag natuurlijk vergeten. Dus gaf mijn zus mij een voetje. Die was echter aardig raak waardoor ik de beugel miste en keurig over een deel van de hals en zadel gleed en aan de andere kant van mijn paard op buik en gezicht neerkwam. Het duurde erg lang voordat iedereen weer bij was van het lachen en we poging 2 konden wagen. Ik kreeg geen hoog cijfer op het punt verzorging deze x gezien de staat van mijn rijbroek, jasje, gezicht.....

 16. Cezanne

  #16

  Ik heb een pittig Arabiertje die heel lief is tegen MIJ.
  Als je als vreemde hem wilt aaien gaan zijn oren plat en blaast hij om je weg te jagen '' Dan kan je ook beter weg gaan'' Laatst was er een man die mijn paardje aaide over het hek. Mijn paard blijft altijd heel lief onschuldig kijken tot je te dicht bij komt dan oren plat en aanvallen HAHAHA dit gebeurde dus ook met die man het bleek uit eindelijk ook dat deze man een raar figuur was! #waakpaard

 17. Sandra Textor

  #17

  Hey Hoi! Blooper van de eeuw? Is een pijnlijke ervaring. Op een warme zondag exact 2 weken geleden. Na een fijne rit met mijn paard. Na het douchen haal ik zoals gewoonlijk met een stalen zweetmes het vocht weg. Kluns dat ik ben schiet het mes aan een kant uit mijn handen zo in mijn gezicht. Waarna ik grappend roep "dit gaat verkeerd" en een paar tellen later bloedend ten aarde stort.... knock out! Dat deed zeer! Inmiddels een litteken verder, en een verhaal verder ben ik bekomen van de schrik..

 18. Sanne

  #18

  Afgelopen zaterdag had ik springwedstrijd. Omdat het erg koud was en regende had ik mijn winterjas over mijn wedstrijdjasje aangedaan. Ik wilde mijn winterjas uitdoen als ik de ring in zou gaan. De wedstrijd ging goed. Toen we na de wedstrijd aankwamen bij de trailer kwam ik erachter dat ik nog steeds mijn winterjas aanhad. Ik was hem vergeten uit te doen.

 19. Martine Veenendaal

  #19

  https://www.youtube.com/watch?v=TSqtRgugDZk&t=2s

  Need I say more? De rest staat op Facebook!

 20. Jose de Hart

  #20

  Was op wedstrijd in Hulten Alles geregeld, op gezadeld en warempel was mijn hoofdstel vergeten Weer helemaal naar Helvoirt gereden, kom ik weer in Hulten aan was de wedstrijd af gelopen en kreeg ik een flinke boete van de KNHS BALEN

 21. Journey dijkman

  #21

  Tijdens het warme weer gingen we lekker met de paarden het water in, zonder zadel met halstertje (hoe braaf een 4 jarige wel niet zijn kan). Wel hadden we een rijbroek aan dus we deden ons best deze droog te houden. Maar toen maakte de pony een rustige stap opzij die ik niet helemaal verwachtte, en plons daar lag ik in het water

 22. Silke

  #22

  Ik had mijn debuut in de L1 met mijn pony Romeo en ik was best zenuwachtig. De proeven gingen uiteindelijk prima alleen bij het afgroeten ging het fout ;). In de eerste proef groette ik met mijn verkeerde hand, dom maar in de tweede proef wou ik het goed doen... In de tweede proef groette ik wel met mijn goede hand.., maar met mijn zweep.. schaam

 23. Petra

  #23

  Alweer heel erg lang geleden moest ik de ring in. M'n paard liep echt niet goed, dus ik was me echt heftig aan het concentreren op het rijden. Daar ging ik: A-X binnenkomen in arbeidsdraf, X halt houden en groeten... Ik keek op om te groeten naar de jury en wat denk je? Geen jury! Ik keek om me heen en wat denk je? Ja hoor, die zat achter me...

 24. Aya

  #24

  Ik had met mijn paard haar aller eerste crossles en nu is het een springpaard dus ze is al heel erg heet van zich zelf. Ik zat in een klein groepje van 3 meiden en 1 jongen. De les was bij mij op stal en ik kende iedereen van mijn groepje. mijn paard ginghet water niet in en die van de jongen ook niet. En ineens sprongen beide onze paarden het water in en die jongen hing dus half op mijn zadel en iedereen zat toe tekijken ook moeder van die jongen. Sindsdien maakt iederen grapjes over ons.

 25. Judith te Mebel

  #25

  Ieder jaar deed mijn paard mee met de intocht van Sinterklaas. Hij was op dat moment Amerigo. Vond het prachtig al die aandacht en achter de muziek aanlopen met Sinterklaas op zijn rug.
  Ik liep altijd mee als Zwarte Piet en had mn paard vast aan een touw, maar de Pieten kregen nieuwe handschoenen. Satijn...dus spekglad. Het touw gleed op een gegeven moment uit mn hand en mn paard liep op dat moment iets harder tot hij TUSSEN de fanfare liep. Ik zweette peentjes maar alles ging goed.

 26. isa

  #26

  jammer ik wou graaf meedoen want ik had echt een keer iets super doms op concours

Nu op de voorpagina

 • Nieuw artikel: Paard & Erfgoed 2019
Klik hier voor de voorpagina
Chat