Horzeplaza - nieuw verkoopplatform

vrijdag 1 april 2022 door Robert - Startlijsten.nl
Horzeplaza - nieuw verkoopplatform

Even voorstellen: Horzeplaza, verkoopplatform voor paard en pony!

Misschien was het je al opgevallen, vanaf nu vind je op Startlijsten.nl een ander aanbod van paarden en pony’s. Dit aanbod komt van Horzeplaza.nl. Maar wat is Horzeplaza en hoe is Horzeplaza ontstaan?

Lonneke Wansleeben en Joyce Dekker zijn de gezichten achter Horzeplaza. Het afgelopen jaar hebben zij volop besteed aan het ontwikkelen van een modern verkoopplatform dat voor iedereen toegankelijk is. Zij liepen er zelf tegenaan dat online paarden zoeken eigenlijk best lastig was. Je hebt natuurlijk Marktplaats en er zijn websites die zich op specifieke types paarden richten. Ook bestaan er bijvoorbeeld Facebookgroepen waar verspreid verschillende paarden en pony’s worden aangeboden. Niet handig als je het Lonneke en Joyce vraagt. 
 

De voordelen van Horzeplaza:

 • Eenvoudig en compleet zoekfilter
 • Voordelig adverteren
 • Compleet aanbod van sport- en recreatiepaarden
 • Eenvoudig advertenties plaatsen vanaf je mobiele telefoon
 • Overzichtelijk dashboard voor advertenties, concepten en favorieten
 • Overzichtelijk overzicht van facturen voor je administratie
   

Met Horzeplaza proberen Lonneke en Joyce het aanbod allemaal op één platform aan te bieden. Of je nu een welsh wilt verkopen of een paard zoekt om buitenritten mee te maken. Je volgende springpaard zoekt of misschien een weidemaatje. Ook vind je er dressuurpaarden in alle soorten en maten. Door het uitgebreide maar makkelijke filtersysteem vind je precies wat je zoekt. Ook het aanmaken van een advertentie is erg eenvoudig. Het platform is zo gebouwd dat iedereen hiermee uit de voeten kan. 

Om iedereen kennis te laten maken met het platform, is adverteren deze maand gratis. Maar ook na deze periode is het gebruik van Horzeplaza heel voordelig. We zouden zeggen: breng snel een bezoekje aan Horzeplaza.nl

 

Ook interessant

 • Dagboek van een wedstrijdsecretaris

  Dagboek van een wedstrijdsecretaris

  De organisatie van een wedstrijd. Leuk...

 • Aangekocht paard voldoet niet: Naar de rechter! (deel 2)

  Aangekocht paard voldoet niet: Naar de rechter! (deel 2)

  Bart is op zoek naar een sportpaard voor zijn dochter. Via via komt hij in contact met Emma. Zij heeft een van haar sportpaarden te koop staan. Dit paard heeft zij nog maar twee weken op stal staan. Bart brengt samen met zijn dochter een bezoek aan Emma om het paard te bezichtigen.

 • De 25 echte regels van dressuur

  De 25 echte regels van dressuur

  Hilarische regels rondom dressuurrijden. Niet voor serieuze ruiters!

 • Consequent gedrag, gehoorzaam paard

  Consequent gedrag, gehoorzaam paard

  Consequent reageren geeft je paard duidelijkheid en voorkomt een hoop irritatie.

 • Ruiter Fit Training: mentale kracht

  Ruiter Fit Training: mentale kracht

  Wat betekent mentaal eigenlijk? De Dikke van Dale zegt over mentaal: “de geest of het denkvermogen”.  Zie je lijf als het vervoermiddel van je brein. In je brein zijn jouw geest en jouw denkvermogen opgeslagen. Je brein en je lichaam kunnen niet zonder elkaar. Beiden zal je moeten onderhouden door goed te eten en te bewegen.

Nu op de voorpagina

 • Nieuw artikel: Ariat Ascent Baselayer & Tights
Klik hier voor de voorpagina
Chat