Grootste paardensportbodem v/h Noorden komt in Eext

vrijdag 21 april 2017 door CH Eext
Grootste paardensportbodem v/h Noorden komt in Eext

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt om een professioneel geprepareerde paardensportbodem in Eext te realiseren. Vandaag laat de organisatie van het jaarlijkse Concours Hippique weten dat het geduld van ruiters, sponsoren, vrijwilligers en andere betrokkenen wordt beloond.

CH Eext krijgt vanaf nu de beschikking over een paardensportbodem van maar liefst 8800 m2 (bijna 1,5 voetbalveld)! Hiermee beschikt de organisatie over een van de grootste zandbodems van het land. De bodem zal gerealiseerd worden op het hoofdterrein en zal gebruikt worden voor springen, tuigen en subtop dressuur.

De inschrijving voor de wedstrijden in Eext zijn inmiddels geopend. Door de vele berichten die het wedstrijdsecretariaat de afgelopen weken heeft ontvangen, worden ruiters en amazones geadviseerd om zich zo spoedig mogelijk in te schrijven om zo zeker te zijn van een startplek.

Naar verwachting wordt er begin mei gestart met de aanleg van deze 160x55 meter-bodem zodat ze in Eext voor Pinksteren kunnen beschikken over een perfecte zandbodem. In de weken voorafgaand aan het Concours Hippique zullen er nog verschillende trainingen georganiseerd worden. Meer informatie volgt tzt op cheext.nl

Logo CH Eext

Ook interessant

 • Juryleden nu ook op Startlijsten.nl

  Juryleden nu ook op Startlijsten.nl

  Op zoek naar een jury voor de wedstrijd? Dat kan vanaf nu ook op deze websites. Juryleden kunnen zich aanmelden en beschikbaar stellen. Verenigingen kunnen de juryleden zoeken en contacteren.  Op basis van een kwalificatie en provincie kan gezocht worden in de agenda van de jury.

 • Anouk winnaar Sponsorplan 2016!

  Anouk winnaar Sponsorplan 2016!

 • Verslag Anouk van der Pol, sponsorplan 2016

  Verslag Anouk, winnaar Sponsporplan 2016

  Begin dit jaar won Anouk het Startlijsten.nl-Sponsorplan 2016 met daarin een flinke partij prijzen. Wat heeft het Anouk gebracht?  Ze heeft een het afgelopen halve jaar even kort samengevat. Lees zelf maar!

 • Nieuw paardenbrok: Gastro+

  Paard met onverklaarbare klachten?

  Heeft jouw paard wel eens last van onverklaarbare klachten, zoals: - Regelmatig terugkomende koliek
  - Dikwijls luchtzuigen, tandenknarsen of gapen
  - Verminderde eetlust en prestaties
  - Futloos en passief
  - Slechte vacht of gewichtsverlies
  - Opgeblazen buik of zachte of zuur ruikende mest Dit kan duiden op maag- en spijsverteringsproblemen. Lees dan snel verder!

 • Startlijsten.nl-Sponsorplan 2016

  Startlijsten.nl-Sponsorplan 2016

Reacties

Reageren

Je mag nog 500 tekens gebruiken.

Er zijn nog geen reacties.

Nu op de voorpagina

 • Nieuw artikel: Dressuurserie: travers en renvers, appuyement
Klik hier voor de voorpagina
Chat