Grootste paardensportbodem v/h Noorden komt in Eext

vrijdag 21 april 2017 door CH Eext
Grootste paardensportbodem v/h Noorden komt in Eext

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt om een professioneel geprepareerde paardensportbodem in Eext te realiseren. Vandaag laat de organisatie van het jaarlijkse Concours Hippique weten dat het geduld van ruiters, sponsoren, vrijwilligers en andere betrokkenen wordt beloond.

CH Eext krijgt vanaf nu de beschikking over een paardensportbodem van maar liefst 8800 m2 (bijna 1,5 voetbalveld)! Hiermee beschikt de organisatie over een van de grootste zandbodems van het land. De bodem zal gerealiseerd worden op het hoofdterrein en zal gebruikt worden voor springen, tuigen en subtop dressuur.

De inschrijving voor de wedstrijden in Eext zijn inmiddels geopend. Door de vele berichten die het wedstrijdsecretariaat de afgelopen weken heeft ontvangen, worden ruiters en amazones geadviseerd om zich zo spoedig mogelijk in te schrijven om zo zeker te zijn van een startplek.

Naar verwachting wordt er begin mei gestart met de aanleg van deze 160x55 meter-bodem zodat ze in Eext voor Pinksteren kunnen beschikken over een perfecte zandbodem. In de weken voorafgaand aan het Concours Hippique zullen er nog verschillende trainingen georganiseerd worden. Meer informatie volgt tzt op cheext.nl

Logo CH Eext

Reacties

Reageren

Je mag nog 500 tekens gebruiken.

Er zijn nog geen reacties.

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Wedstrijdspanning onder controle
  • TV Vandaag: CHIO - Rotterdam
Klik hier voor de voorpagina