Inschrijven voor een wedstrijd

Stap 1 van 6

Door gebruik te maken van deze inschrijfmogelijkheid, worden je persoonsgegevens doorgestuurd naar de vereniging.

Voorwaarden voor de wedstrijd DCZ 2019-2020 paarden 't Zandt in 't Zandt:

InschrijfformulierMoet worden doorgemaild
Betalen startgeldBetalen kan op het wedstrijdterrein
Overige informatie     Inschrijven is niet meer mogelijk,

Let op: inschrijven is niet meer mogelijk.

In november gaan we weer van start met de Dressuur Competitie ’t Zandt voor paarden. De data van de gehele competitie zijn als volgt:
- 9+10 november 2019
- 15+16 februari 2020
- 7+8 maart 2020
- 11 april 2020 - Finale

Tijdens de twee competitiewedstrijden worden in totaal zes proeven gereden (twee per keer) waarvan de beste vier proeven meetellen voor de competitie. De beste vier combinaties per klasse mogen op 11 april mee doen aan de finale en een kür op muziek rijden. Bekijk voor meer informatie het reglement van de DCZ. LEES HET REGLEMENT EN ONDERSTAANDE INFORMATIE GOED DOOR VOORDAT JE JE AANMELDT.

De dagindeling per wedstrijd wordt bepaald aan de had van het aantal aanmeldingen. De rubriekindeling is als volgt op alle drie selectiewedstrijden:
- Zaterdag L en M
- Zondag B en Z

De aanmelding voor deze competitie kan uitsluitend per mail aan dressuurzeo@gmail.com, en vóór het verstrijken van de sluitingsdatum 1 november 2019. De aanmelding geldt direct voor alle drie selectiewedstrijden. Mocht je één van de wedstrijden niet willen starten, geef dit dan direct door bij aanmelding. Losse deelname is niet mogelijk.
Bij aanmelding dienen de volgende gegevens gemaild te worden:
- Combinatienummer
- Naam deelnemer
- Naam paard
- Klasse

Men ontvangt binnen 3 dagen een bevestiging van de organisatie. Heb je na 3 dagen geen bevestiging per mail ontvangen? Check je spambox. Staat daar ook geen bevestiging? Bel dan even, want dan is jouw mail niet aangekomen.

Let op:
- Je kunt alleen mee doen aan de gehele competitie. Het is niet mogelijk om aan één wedstrijd deel te nemen en je start twee proeven. Het is niet mogelijk om één proef te starten.
- De sluitingsdatum is 1 november. VOL=VOL. Per wedstrijd geldt dat de wedstrijdorganisatie deelnemers mag weigeren voor de sluitingsdatum indien de rubriek vol zit.
- Zet wensen gelijk in de opmerking bij jouw inschrijving en we proberen hier indien mogelijk rekening mee te houden. Wijzigingen na het plaatsen van de voorlopige startlijst zullen beperkt mogelijk zijn.

Heb je vragen? Mail dan naar dressuurzeo@gmail.com. Niet bellen, appen, smsen of een bericht sturen via Facebook. Daar wordt niet op gereageerd, want daar wordt het erg onoverzichtelijk van.
Bij voorbaat dank!

We zien jullie graag tijdens DCZ 2019-2020!
Er zijn weer leuke prijzen te winnen tijdens de finale!
 
Voor vragen:Helma de Bruin - Telefoon: 06-51619503

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Dressuurruiter aan het springen
Klik hier voor de voorpagina
Chat