Uitslag | Outdoor dressuur st Nicolaasga

0 x bij favorieten
1618 x bekeken
07-05-2023 19:29 uur

Let op: Deze lijst is ouder dan 6 maanden!

Datumzaterdag 06-05-2023
Locatie Manege De Oorsprong
C Faberleane 3
8521 HA St. Nicolaasga
CategoriePaarden Dressuur
OrganisatiePSV de Oorsprong
ContactpersoonChantal Potijk
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanGrasbodem
LosrijdenGrasbodem
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
Hallo Allemaal, Hier nog even een paar aandachtspunten: * Inschrijven alleen via MijnKNHS.nl • Voorkeuren kunnen alleen bij inschrijving aangegeven worden • Bij het afmelden na de sluitingsdatum zijn er nog wel de inschrijfkosten + 2,50 euro administratiekosten verschuldigd • Prijzen kunnen alleen op de wedstrijddag zelf opgehaald worden (bij meerdere wedstrijddagen achter elkaar evt in overleg de volgende dag) • Er word gestart op startnummer, hou dus goed de startlijsten in de gaten! • Lees aub even de algemene voorwaarden hieronder door • Inschrijfgeld: Paarden 11,- euro (vooraf overmaken VOOR 4 mei 2023!Na 4 mei inschrijfgeld € 12,50, betalen op wedstrijddag!)

Er zijn 2 extra prijzen voor de beste combinaties over 2 proeven!! (B t/m L2 en M1 t/m ZZL)

Hopelijk tot ziens op onze wedstrijd! Algemene voorwaarden Er zal worden gereden onder het meest recente reglement van de KNHS. Eenvoudig door te starten geven de deelnemers aan op de hoogte te zijn van en in te stemmen met de bepalingen van dit vraagprogramma en met de eventueel in Paard & Sport gepubliceerde wijzigingen daarvan en/of aanvullingen daarop. Het bestuur van de organisatie, de officials noch andere dienstdoende personen aanvaarden geen aansprakelijkheid m.b.t. schade toegebracht aan paarden en/of andere eigendommen van de deelnemers/ toeschouwers, dan wel voor schaden voortvloeiende uit ongevallen van welke aard en oorzaak dan ook. De wedstrijduitschrijvende organisatie behoudt zich het recht voor bij voldoende inschrijvingen, de inschrijvingstermijn vervroegd te sluiten en bij onvoldoende inschrijvingen de betreffende rubriek met een andere rubriek samen te voegen of te doen vervallen. Men dient rekening te houden met de mogelijkheid tot controle op het gebruik van ongeoorloofde middelen en medicijnen. Het inschrijfgeld vervalt te allen tijde aan de organisatie m.u.v. afmeldingen voor de sluitingsdatum. Bij niet afmelden volgt een administratieve heffing/boete van 5,- euro, conform het wedstrijdreglement. Elke deelnemer dient op verzoek van een official een reglementair geldig paardenpaspoort voorzien van vaccinaties alsmede een geldige startkaart voor het betreffende paard/ pony te kunnen tonen.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden Dressuur B 18 en 19
Paarden Dressuur L1 22 en 23
Paarden Dressuur L2 26 en 27
Paarden Dressuur M1 30 en 31
Paarden Dressuur M2 34 en 35
Paarden Dressuur Z1 38 en 39
Paarden Dressuur Z2 42 en 43
Paarden Dressuur ZZ-Licht 46 en 47
Inschrijven
Inschrijfgeld( 11,-) graag voor 4 mei overmaken op rekeningnummer: Paardensportvereniging De Oorsprong, NL70 RABO 0334700884, onder vermelding van: Wedstrijd 6 mei + naam deelnemer + klasse

Na 4 mei is het inschijfgeld (dan 12,50) te betalen op de wedstrijd

Terug naar het overzicht

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Wijken: de vergeten oefening
Klik hier voor de voorpagina

Nieuwste vacatures

Chat