Uitslag | Afgelast Indoor Dressuur PSV Het Veluws Ros, 2e selectie pony's

0 x bij favorieten
8 x bekeken
15-12-2020 22:43 uur

Wedstrijd afgelast!

Vanwege de zojuist aangekondigde corona maatregelen is het nu zeker dat ook deze wedstrijd niet door kan gaan. We hopen jullie onder betere omstandigheden volgend jaar weer te mogen begroeten. Blijf vooral gezond!

Let op: Deze lijst is ouder dan 6 maanden!

Datumvrijdag 27-11-2020
Tot en metzaterdag 28-11-2020
Locatie PSV Het Veluws Ros
Fazantlaan 8
3852 AN Ermelo
CategoriePony's Dressuur
OrganisatieHet Veluws Ros
ContactpersoonVeluws Ros
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Indoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
Z in 20x60-ringJa
TypeKNHSDit is een KNHS-wedstrijd
Informatie
In principe zijn twee proeven mogelijk, echter als we teveel inschrijvingen ontvangen voor 2 proeven, dan vervalt voor degenen die het laatst hebben opgegeven de 2e proef (hierbij gaan we terug met annuleren van de 2e proeven totdat het totaal aantal proeven in deze 2 dagen passen).

Voorlopige indeling: Z-proeven op vrijdagavond (tussen 17.00 en 21.15), de overige proeven op zaterdag (tot uiterlijk 21.15 's avonds). Mochten er teveel inschrijvingen zijn voor de zaterdag en minder voor vrijdag, dan kunnen er klasses van zaterdag naar vrijdag worden verschoven.

Er is geen ringmeester aanwezig, om deze reden is het verplicht om met hoofdstelnummer (Hnr) te rijden. Wanneer je paard heeft gemest, graag even zelf de mest uit de rijbaan (laten) verwijderen). Parkeren binnen het hek graag zo dicht mogelijk tegen elkaar aan zodat er voldoende parkeergelegenheid over blijft voor andere deelnemers. Let op! Parkeren langs de weg is door de gemeente niet meer toegestaan! Inschrijfgeld per pin voldoen. (i.v.m. het corona virus)

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Tevens heeft de PSV Het Veluws Ros het volledige recht voor publicatie van start- en uitslagenlijsten waarop privacygegevens vermeld staan.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Pony's Dressuur B 5 en 6
Pony's Dressuur L1 9 en 10
Pony's Dressuur L2 13 en 14
Pony's Dressuur M1 17 en 18
Pony's Dressuur M2 21 en 22
Pony's Dressuur Z1 25 en 26
Pony's Dressuur Z2 91 en 92

Wedstrijd afgelast!

Vanwege de zojuist aangekondigde corona maatregelen is het nu zeker dat ook deze wedstrijd niet door kan gaan. We hopen jullie onder betere omstandigheden volgend jaar weer te mogen begroeten. Blijf vooral gezond!

Terug naar het overzicht

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Wijken: de vergeten oefening
Klik hier voor de voorpagina
Chat