Vraagprogramma | Weekendkampioenschap dressuur pony's

0 x bij favorieten
78 x bekeken
22-10-2019 11:51 uur
Datum18-01-2020
Tot19-01-2020
LocatieRSV St. Lambertus in Udenhout
CategoriePony's Dressuur
OrganisatieRSV St. Lambertus Udenhout
ContactpersoonDiane van Ingen
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Indoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
Z in 20x60-ringJa
TypeKNHSDit is een officiële KNHS-wedstrijd
Informatie
WEEKENDKAMPIOENSCHAP DRESSUUR PONY'S MET EXTRA PRIJZEN!!!

Net als vorig jaar organiseert RSV St. Lambertus Udenhout op 18-19 januari 2020 een weekenddressuur voor pony's met een weekendkampioenschap. Onze rijhal beschikt over een professionele bodem en er kan gestart worden in 2 aparte Z ringen waar tevens nog 20 x 45 meter losrijruimte binnen beschikbaar is. Voor de klasse B t/m M is er zelfs 40 x 45 meter losrijruimte!

UITLEG WEEKENDKAMPIOENSCHAP
Om deel te nemen aan het weekendkampioenschap dien je minimaal 3 proeven te starten binnen dit weekend. Er kan op 2 dagen gestart worden. Van de gereden proeven tellen de 3 beste resultaten. Diegene met de beste plaatsingspunten wordt weekendkampioen. Bij een gelijke stand zullen de uitslagen in percentages doorslaggevend zijn. Er is plaats voor 6 weekendkampioenen. Op basis van het aantal inschrijvingen zal een indeling gemaakt worden voor het weekendkampioenschap zodat de verdeling onder de kampioenen (ongeveer) gelijk is. De indeling van het kampioenschap zal bekend gemaakt worden bij het plaatsen van de eerste voorlopige startlijst. De rubrieken die samen tellen voor het kampioenschap zullen per dag door dezelfde jury beoordeeld worden. Indien men meerijdt voor het kampioenschap dient het aantal proeven wat je wilt starten vóór het plaatsen van de definitieve startlijst doorgegeven te worden, dit kan daarna niet meer gewijzigd worden. Op zondagmiddag zal er een prijsuitreiking mét pony plaatsvinden voor alle kampioenen. Wanneer een kampioen hierbij niet in persoon met pony aanwezig kan zijn, vervalt hiermee de prijs.

EXTRA PRIJZEN WEEKENDKAMPIOENEN
- Statiedeken gesponsord door Worldwide Transit
- Elke kampioen wint één extra prijs. De prijzen worden verloot onder de kampioenen. De over all kampioen (dit is degene met de hoogste plaatsingspunten en bij gelijke stand, de hoogste totaalscore) heeft de eerste keuze voor de extra prijzen. De overige prijzen worden verloot onder de overige kampioenen.

De extra prijzen zijn:
- Een dressuurles van Grand prix amazone Jill Huybregts;
- 3x een dressuurclinic van Subtop amazone en jurylid Wenda Welten;
- 2x een fotoshoot, gesponsord door VGGO.

PROGRAMMA
Zaterdag: beginnend met de klasse Z aflopend naar klasse B
Zondag: beginnend met de klasse B oplopend naar klasse Z met aansluitend een prijsuitreiking met pony voor de weekendkampioenen.

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorgani

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Pony's Dressuur FNRS 20 en 20
Pony's Dressuur BB 1 en 2
Pony's Dressuur B 3 en 4
Pony's Dressuur L1 7 en 8
Pony's Dressuur L2 11 en 12
Pony's Dressuur M1 15 en 16
Pony's Dressuur M2 19 en 20
Pony's Dressuur Z1 23 en 24
Pony's Dressuur Z2 92 en 90
Inschrijven
Geen informatie beschikbaar

Terug naar het overzicht

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Dressuurruiter aan het springen
Klik hier voor de voorpagina
Chat