Vraagprogramma | Weekendkampioenschap dressuur paarden

0 x bij favorieten
146 x bekeken
17-10-2019 14:04 uur
Datum10-01-2020
Tot12-01-2020
LocatieRSV St. Lambertus in Udenhout
CategoriePaarden Dressuur
OrganisatieRSV St. Lambertus Udenhout
ContactpersoonDiane van Ingen
 
Aantal proeven2
WedstrijdbaanZandbodem, Indoor
LosrijdenZandbodem, Indoor
Z in 20x60-ringJa
TypeKNHSDit is een officiële KNHS-wedstrijd
Informatie
WEEKENDKAMPIOENSCHAP DRESSUUR PAARDEN MET EXTRA HOOFDPRIJS!!!

Net als voorgaande jaren organiseert RSV St. Lambertus Udenhout op 10-11-12 januari 2020 een weekenddressuur voor paarden met een weekendkampioenschap. Onze rijhal beschikt over een professionele bodem en er kan gestart worden in 2 aparte Z ringen waar tevens nog 20 x 45 meter losrijruimte binnen beschikbaar is. Voor de klasse B t/m M is er zelfs 40 x 45 meter losrijruimte!

UITLEG WEEKENDKAMPIOENSCHAP
Om deel te nemen aan het weekendkampioenschap dien je minimaal 3 proeven te starten binnen dit weekend. Er kan op 3 dagen gestart worden. Van de gereden proeven tellen de 3 beste resultaten. Diegene met de beste plaatsingspunten wordt weekendkampioen. Bij een gelijke stand zullen de uitslagen in percentages doorslaggevend zijn. Er is plaats voor 6 weekendkampioenen. Deze worden per klasse ingedeeld maar bij minder dan 6 deelnemers in een klasse wordt het weekendkampioenschap in handicap verreden met een aansluitende klasse. De klasse Z1 t/m ZZL kunnen bij een kleine deelname samengevoegd worden. Wanneer een klasse voor het kampioenschap in handicap wordt ingedeeld zullen deze rubrieken per dag door dezelfde jury beoordeeld worden. Indien men meerijdt voor het kampioenschap dient het aantal proeven wat je wilt starten vóór het plaatsen van de definitieve startlijst doorgegeven te worden, dit kan daarna niet meer gewijzigd worden. Op zondagmiddag zal er een prijsuitreiking te paard plaatsvinden voor alle kampioenen. Wanneer een kampioen hierbij niet in persoon met paard aanwezig kan zijn, vervalt hiermee de prijs.

EXTA PRIJZEN WEEKENDKAMPIOENEN
- Statiedeken gesponsord door Ruiterstad
- € 50 extra prijzengeld bovenop de reguliere prijzen
- voor de overall kampioen (dit is de weekendkampioen met het beste resultaat) is er een extra hoofdprijs!!! Deze prijs wordt t.z.t. nog bekend gemaakt.

PROGRAMMA
Vrijdag: aanvang 17 uur, beginnend met de klasse B naar klasse ZZ Licht
Zaterdag: beginnend met de klasse ZZ Licht aflopend naar klasse B
Zondag: beginnend met de klasse B oplopend naar klasse ZZ Licht met aansluitend een prijsuitreiking te paard voor de weekendkampioenen.

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.

De onderstaande klassen worden hier verreden:

KlasseProeven
Paarden Dressuur B 3 en 4
Paarden Dressuur L1 7 en 8
Paarden Dressuur L2 11 en 12
Paarden Dressuur M1 15 en 16
Paarden Dressuur M2 19 en 20
Paarden Dressuur Z1 23 en 24
Paarden Dressuur Z2 27 en 28
Paarden Dressuur ZZ-Licht 31 en 32
Inschrijven
Geen informatie beschikbaar

Terug naar het overzicht

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Dressuurruiter aan het springen
Klik hier voor de voorpagina
Chat