Terug naar de evenementen

Patijn's Paarden Revue

 • 5woensdagjuni

  Eext

  Paardensport en cultuur ontmoeten elkaar tijdens paardentheater “Patijn’s paarden revue” in Eext
  Dit jaar is de 90e editie van Nationaal Concours Hippique Eext. Ter gelegenheid van dit jubileum is er op 5 juni een spectaculaire voorstelling te zien. “Patijn’s paarden revue” is een spectaculair paardentheater waarin het paard en de geschiedenis van het CH Eext centraal staan. Een show met meer dan 100 paarden! De verbinding tussen cultuur en paardensport, tussen professionals en amateurs levert een prachtige show op. Deze spectaculaire voorstelling is leuk voor iedereen, ook als je niks met paarden(sport) hebt.

  Professionals en amateurs samen op ‘het podium’
  In deze spectaculaire show zien we bekende (Trick riding team “The Future Guys”, Fam. Chardon) en onbekende beoefenaars van de paardensport samen met bekende (Albert Secuur, Miranda Bolhuis, Martijje Lubbers) en onbekende acteurs, musici en dansers samen in één show.

  “Patijn’s paarden revue” gaat over verbinding, over samenzijn, over samenwerken en saamhorigheid. Verbinding onderling, in een organisatie die al zo lang bestaat en zo verankerd is in de samenleving. Verbinding met de regio, door medewerking van diverse maneges, paardensportverenigingen en paardenliefhebbers. Maar ook andere verenigingen zoals toneel-, muziek- en dansverenigingen. Verbinding met Drenthe, waar cultuur én paardensport bruist als nooit tevoren. Verbinding met heel Noord-Nederland, want sinds jaar en dag komt het concourspubliek van heinde en verre naar Eext.

  www.patijn.nl

Nu op de voorpagina

 • Nieuw artikel: Ideale afrasteringspaal van Gallagher
Klik hier voor de voorpagina
Chat