Terug naar de evenementen

Molecaten Ruiterdag (SGW Hattem)

 • 14zaterdagoktober

  Landgoed Molecaten in Hattem

  KNHS-eventingwedstrijd paarden klasse B (met en zonder dressuur), L, M en Z op zaterdag 14 oktober in Hattem. Inschrijven kan vanaf 1 augustus via Mijn KNHS. Contact: wedstrijd@molecatenruiterdag.nl.

  De Molecaten Ruiterdag in Hattem, met een crosscountry waarbij paarden en ruiters door de prachtige omgeving van landgoed Molecaten over natuurlijke hindernissen springen, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 14 oktober. Bezoekers kunnen een wandeling maken langs zo’n 30 hindernissen. Het startpunt en de finish van de eventingwedstrijd zijn vlakbij ‘Hattem Playa’, het oude natuurzwembad De Watermulder aan de Randweg. Hier is een cateringplein ingericht waar wandelaars gratis terecht kunnen voor livemuziek, kinderactiviteiten en foodtrucks van Dirk Poffers, Henri Bloem, Bar Biga, Crispy Chicken en de Tostibus. Op de wandelroute van circa 3 kilometer over het landgoed zijn nog meer horecapunten te vinden.
  Honden zijn welkom op het evenement, mits aangelijnd. De Molecaten Ruiterdag is voor bezoekers gratis toegankelijk. Ook zijn er voor het eerst losse VIP-tickets te koop voor 'Hattem Playa'.

  De Molecaten Ruiterdag in Hattem wordt georganiseerd door Hippisch Hattem en mogelijk gemaakt door onze trouwe partners: Molecaten, FleetGO, TrafficSupply, Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Connect Logopedie.

  www.molecatenruiterdag.nl

Nieuwste vacatures

Chat