Andalusiër Ruin - 14 jaar - 156 cm - Schimmel

Details

TitelGoudeerlijke, leuke, gezonde, grote E ruin te koop
NaamCAPRICHO
RasAndalusiër
GeslachtRuin
Leeftijd14 jaar
Stokmaat156 cm
KleurSchimmel
DisciplineDressuur
Recreatief
Kenmerken heeft grondwerk gedaan
is verkeersmak
is braaf op trailer
APK erop
Plaats

4885JA Achtmaal
Nederland
Powered by

Bekijken op ehorses.nl

Omschrijving

Capricho is de naam van deze lieve, goudeerlijke ruin. Hij is geboren in Spanje op 10-07-2007, en is circa 1,56m hoog. Het is een prachtige Andalusische cruzado cassanova. Hij is hier in de omgang lief, blijft rustig staan met poetsen en zadelen etc. Hij vindt het wel erg fijn om in de wei te staan, hij kan hier met iedereen overweg. Weidegang (of paddock) is erg belangrijk voor hem, omdat hij kan kribbijten. Capricho heeft zich bij ons een aantal keren verslikt. Dus uitkijken met het geven van brokken, liever onbeperkt hooi of geweekt voedsel.

Capricho is super lief. Hij beschikt over 3 mooie en ruime gangen en vindt het leuk om grondwerk te doen, hij is heel meewerkend en leergierig. Hij wordt bij ons momenteel dressuurmatig doorgereden en pakt de training goed , je moet de knoppen zien te vinden want hij kan van allerlei moeilijke oefeningen! Hij heeft de stapmolen geleerd en is hier goed verkeers,- en trailermak.

Capricho is hier heel erg sociaal en vrolijk naar andere paarden, totaal niet dominant. Hij is in bezit van een paspoort met chip, en is geënt en ontwormd. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname , waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.

Capricho kan bij ons door alle vertrouwen al gereden worden door een minder ervaren ruiter , maar biedt de gevorderden meer dan genoeg uitdaging en is geschikt voor meerdere doeleinden.

Capricho wordt momenteel in het zonnetje gezet!
Prijs verlaagd van €3.950,- voor €2.750,-

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Contact

Ga om contact op te nemen met de adverteerder naar Ehorses.nl

Neem contact op met de aanbieder op ehorses.nl

Alternatieven

1 / 3
Gevonden via
1 / 10

Haflinger Ruin - 13 jaar - 154 cm - Vos

Großrahmiger Unverbauchter 13-jähriger Wallach

Dressuur - Recreatief - Springen

DE 41812
Erkelenz

4.500 €

Gevonden via

Terug naar de zoekresultaten

Chat