AOC Oost

Open dagen:

Datum: vrijdag 26 januari 2018 14:00
Tijdens de opendagen zijn de docenten paardenhouderij met de studenten aanwezig op de praktijklocatie om bezoekers te informeren over de opleiding paardenhouderij. Adres praktijklocatie: Manege het Twentscheveld Vliegveldweg 225 Lonneker
Informatie over de opendag

AOC Oost
Hengelosestraat 481
Enschede (Almelo, Borculo, Doetinchem, Twello)
Nederland
053 - 480 46 00
Naar de website
AOC Oost

Onze groene school onderscheidt zich duidelijk van andere scholen voor onderwijs. Een systeem van zorg voor alle leerlingen en de individuele aandacht voor elke leerling leiden ertoe, dat elke leerling zich op onze school thuis voelt. Veel lessen geven we niet in een theorielokaal, maar daarbuiten: in het dierenverblijf, de schooltuin, het technieklokaal, het praktijkcentrum of in de kas. Veel leerlingen hebben daar behoefte aan. De sfeer op onze school is ongedwongen en informeel. Leerlingen gaan daardoor op een prettige wijze met elkaar en leerkrachten om. Die cultuur heeft een positieve invloed op het leren, het verwerven van kennis en op het leren van vaardigheden. Daarbij stellen we wel hoge en duidelijke eisen. Leerlingen weten daardoor waar ze aan toe zijn.

Onze nieuwe school in Enschede is gelegen aan de rand van Enschede tegenover de Universiteit Twente. De locatie staat bekend om haar leerlingvriendelijke benadering. Binnen de school staat de leerling centraal wat tot uiting komt in de intensieve begeleiding. Onze school is ontworpen om het iedereen naar de zin te maken, met veel groen en licht, een hypermodern Open Leercentrum, een schooltuin en een geweldig praktijkcentrum.


Bij AOC Oost worden de volgende opleidingen en cursussen aangeboden:

Paardenhouderij Niv.3MBOMeer info...
Paardenhouderij Niv.4MBOMeer info...

Nu op de voorpagina

  • Nieuw artikel: Hoefijzers en sneeuw. Gaat dat samen?
Klik hier voor de voorpagina

Open dagen

DatumOpleider
26 jan. 2018AOC Oost
26 jan. 2018Aeres MBO
26 jan. 2018Lentiz Maasland
27 jan. 2018Aeres MBO
27 jan. 2018Lentiz Maasland

Meer open dagen? Klik hier!

Chat